Det gick jättebra!!


20131202-094444.jpg

Jag tittade Matheo i ögonen och sa att jag går nu, pappa kommer och hämtar dig i eftermiddag. Han lyssnade, gick till Lena och vinkade hejdå. Det är första gången som Matheo inte gråter när jag går. Den lättnaden och den glädjen som jag känner nu är obeskrivlig. Både min son och jag har vuxit några centimeter. Men jag tror att det är för att vi övat på ”hejdå-biten” hela helgen. Så skönt! Jag tror också att vi tog en lugn lyxmorgon med favoritfrukost, lek och lite Stadens hjältar och massa kramar gjorde att Matheo kände sig lugn.

20131202-095313.jpg20131202-095320.jpg
Jahopp, vad kan jag säga mer? Jo att det här med att måla naglarna själv är så kul och vad jag sparar pengar på att skippa manikyr. Jag vill ju ändå bara ha korta naglar så det känns lite onödigt. Sen är det så kul att måla själv. Jag är en late bloomer när det gäller nagellack helt enkelt.

20131202-094936.jpg

/Elaine, hoppas att barnen på förskolan är snälla mot varandra.

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Det gick jättebra!!”


 1. Elin skriver:

  Så härligt att det gick bra. Se till att behålla den känslan tills nästa gång du lämnar. Barn känner på sig så otroligt mycket. Är du lite nervös och depp så blir barnet lätt oroligt och tror att du inte litar på dem som du ska lämna hos. Är du trygg och lugn i situationen är det lättare för ditt barn att lita på att det kommer gå bra 🙂
  Stor kram och hejapå!

 2. Veronika skriver:

  Hallå! Bloggmisstag att visa upp sina nymålade naglar en inte berätta vilken färg och märke på nagellacket. 🙂

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Haha sant! Det var ett lack jag testade hos mamma, ska fråga henne! 🙂 inga fler sånna bloggmisstag i framtiden! 🙂

 3. Fannys Frihet skriver:

  Åh vad glädjande att höra! Så skönt för er 🙂
  Tror också att den perfekta kombon av övningen och en supermorgon gjorde susen. Hoppas det fortsätter såhär 🙂
  Kram

 4. Åh vad skönt. Den känslan (lättnaden!) är ju obetalbar. Heja er!!

 5. Maria skriver:

  Elaine, kan inte du uppmana folk som vill göra nåt bra för barn som blir utsatta för barnsexhandel att skänka 100kr eller 200kr via sms till ECPAT.

  http://www.ecpat.se/givare

  (Jag fixar inte att få material hem om detta ämne, som man får om man blir stödmedlem via autogiro etc., så därför är smsgåva ett bra alternativ i mitt fall)

  Tack!

 6. Andrea den heliga skriver:

  Vad härligt att det gick bra med lämningen! På tal om nagellack, har du sett att OPI har gjort en Brasilien-kollektion som kommer ut i januari? Här kan du se bilder på lacken: http://puritybeauty.se/?p=12452. Jag blir sugen på en regnbågsmanikyr 🙂

 7. maria skriver:

  Vad har Gustav för tatuering på armen? Är det taggtråd?
  Jag vet hur du känner för er nya kökstapet men jag kan inte låta bli att tänka på frisörsalong när jag ser den…

 8. Hope skriver:

  Vad skönt att det gick så bra 🙂

 9. Ulrika skriver:

  Samma här. 🙂 Jag har först på senare år blivit intresserad av nagellack.
  Min absoluta favorit nu är Opi’s ”Stay the night” av typen liquid sand. Strukturen gör att naglarna glittrar riktigt häftigt.

  Bild, inte min, finns här:
  http://imabeautygeek.com/wp-content/uploads/2012/10/Mariah-Carey-by-OPI-nail-polish-collection_liquid-sand_The-Impossible_Cant-Let-Go_Get-Your-Number_Stay-the-Night.jpg
  Det är den närmast i bild.

  Men jag köper inte speciellt många och egentligen tycker jag att det är helt sinnessjukt att ett nagellack går på 150 spänn. :/

 10. Towe skriver:

  Kan rekommendera Depend gel Lack, super!! kram towe.

 11. thilda skriver:

  vad skönt att det gick bra! heja er.
  kram

Lämna en kommentar