Morgonstund


20131130-095937.jpg

Den bästa stunden i vår lilla familj är frukosten. Alla är utvilade, avslappnade och lagom hungriga. Det är innan Gustav och jag drar till gymmet varsin gång och när kaffet smakar som godast – första koppen.

Idag övertalade Gustav mig att skippa gymmet eftersom han ska iväg klockan 10.00 för att träna i stan, sen bruncha på Riche och efter det är det ett dygn med grabbarna. De har alltid en massa aktiviteter för sig och hänger hur länge som helst. Middag och sen avslutas det med poker. Poker är bara en förklädnad för deras ”mysstund” då de pratar. Gustav kommer alltid hem och berättar vilka som ska bli farsor igen och hur alla mår. Jag tycker det är gulligt. Gulligast är att se hur peppad Gustav är för den här dagen. Se så glad han är när han trär på sig en strumpa vid frukostbordet.

20131130-100355.jpg

Matheo och jag ska ha två playdates idag. Ellinor är här från LA med sin lilla PJ som är fyra månader äldre än Matheo. Sen i eftermiddag kommer Amanda och hennes Nando, Crille, Jossan och Vincent. Har jag förresten berättat att Vincent, eller ”Vivi” som Matheo säger, ska bli storebror!

Jag Vincent och Matheo på Matheos ettårsdag.

20131130-100638.jpg

/Elaine, passar på att göra knäböj och armhävningar medan Matheo leker och innan Ele kommer.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Morgonstund”


  1. esterii skriver:

    Mysig stund, dock sov jag för länge för att vara tant tror jag ,, tolv:)

  2. Malin skriver:

    ”Se så glad han är när han trär på sig en strumpa vid frukostbordet.” Läste den meningen med en rapp och ettrig stockholmsk radioröst á la 1950! Fan vad kul!

Lämna en kommentar