”Skulle du kunna posa mitt i en chin?”


Det tyckte fotografen Carl och även jag var en bra idé till reportaget som Solo gör om min träning. Men att att halvvägs upp i en chin, stanna upp och dessutom le, det är inte lätt. Men det gick! Så stark jag är och vad bra Carl är! Ni hittar hans fina fotoblogg här.

20131128-114641.jpg
Bloggvännerna har ordet

17 svar till “”Skulle du kunna posa mitt i en chin?””


 1. skriver:

  Nu tassar vi nästan lite på reklamen där mens är såååå underbart!;)

 2. Lina skriver:

  Vad är det för märke på tightsen? Ursnygga!

 3. Sarah skriver:

  Elaine, du ger sådan inspiration!

 4. Jasmine skriver:

  Jäklar vad snygga tights!

 5. Ruffie-Lina skriver:

  Elaine, nu vill jag nästan spy lite på dig! Usch vad snygg du är, fit som faaeeen, medan man själv sitter plufsig som en liten fettis i soffan med foglossning som gör att man inte kan träna som vanligt. Uäähh! Kan det inte åtminstone SYNAS lite snart, då skulle det kanske kännas lite bättre hehe..

  JAjaa jag ska inte klaga, vet ju hur du längtar <3. Men njuuuuut nu av din topform tills att den snart tar ett uppehåll igen 🙂

  Kram

 6. Ida skriver:

  Men hur håller du händerna? 😉

 7. esterii skriver:

  Men shit, jag hade ett sådant inlägg igår i mig träningsskrud… och så ser jag detta… aj aj ligger i lä.. vad gör jag för fel.. kolla om ni vill.. Heja heja träna på!

 8. Emina skriver:

  Undrar om fotografen hade bett en kille att le i ett likvärdigt reportage?
  Förmodligen hade killen fått ha det ansiktsuttryck som en naturligt får vid utförande av riktigt jobbiga övningar.
  Bara en reflektion, absolut ingen kritik mot dig Elaine!
  Du är grym!

 9. Johanna skriver:

  Wow, vad stark och snygg du är! (Det var ju du som fick mig att ha chins på mållistan och jäklar vad extra peppad jag blev nu). Snygga träningsbyxor också! 🙂 Är så imponerad av dig och all överskottsenergi du måste ha för att hinna med att vara mamma/vän/business woman/bloggare/träningstjej… gryyymt! Önskar jag också hade den extra energin. Eller tjaa, Fröken Duktig är jag bra på, men jag laddar ju bäst upp batterier i min ensamhet och någon gång då och då vara med vänner… I alla fall.. du är gryyyym! 🙂

 10. Elisabeth skriver:

  Hej Elaine
  Jag funderar på kommunikation i privata relationer, som vänner imellan eller partnerskap där man kan behöva hjälp att lära sig kommunicera på ett bättre sätt, har du någonsin funderat på att dra igång såna kurser? Finns nog många som är intresserade av det.
  Varma häls

 11. Ahhh, vilken P O W E R! 😀 Du inspirerar verkligen! 🙂

 12. Jessika - Utbytesstudent i Portsmouth, England skriver:

  Hahaha jag tänkte direkt på mens reklamen och träningbilden du hatade! Skööönt att du också kan leverera bilder som ger en sånna ”men-gå-och-dränk-dig” reaktioner 😉

 13. Rebecca skriver:

  Tänker dock också som någon tidigare nämnt – en kille hade aldrig sagts till att le och posera mitt i en övning. Vi behöver tänka på det!

Lämna en kommentar