Älskar att få göra mig fin


20131128-090850.jpg

Jag vet inte varför men det gör att jag känner mig piggare på nåt sätt. Sen känns allt så himla bra nuförtiden. När jag vaknade upp i morse var kaffet kokat, Matheo och Gustav satt vid bordet och åt pillade med frukosten. Gustav hade tänt ljus. Det kanske låter fånigt, men sånt kan göra mig gråtfärdig av lycka. Jag älskar min familj och jag är galet kär i min man. Sen skrev Linnea Molander att jag borde skänka sista kursplatsen nästa vecka till Agneta – kvinnan som jobbar för att stötta sexuellt utnyttjade barn. Jag tyckte det var en sån sjukt bra idé och min älskade man Gustav var inte sen att hålla med. Tänk att jag ska få ringa henne och säga det, att höra hennes glada stämma kommer vara världens belöning för mig. Tack Linnea för att du är här och för att du är så klok. Du är min husgud!

20131128-080042.jpg

Stockholm sträcker på sig, vår kära huvudstad har inte vaknat än. Det är så skönt att se dessa morgonpigga och harmoniska personer strosa till jobbet innan stressfolket vaknar. Ni som inte bor i Stockholm så kan jag berätta att det är mycket sällan man ser folk strosa längs Stockholmsgator. Det är bara turisterna som gör det.

20131128-080345.jpg
På mig idag? Tack som frågar! Det är en skön klänning från Espirit. Väldigt bekväm. Jag köper bara bekväma kläder för obekväma kläder ger en sura miner och det klär ingen. Puss på er!

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Älskar att få göra mig fin”


 1. Ja, det är så skönt att åka till jobbet innan de flesta andra. Slippa massa stressade människor och ofta kan jag få en ”fyra” på pendeltåget helt för mig själv. Dessutom innebär det ju att man får sluta tidigt!

  Mvh hon som tar 6.15 eller 6.22-tåget varje morgon.

 2. Emelie skriver:

  Vackra du, ha en bra dag och tack för en jätte bra blogg!
  Du inspererar! Stor kram

 3. Chatarina skriver:

  Snyggo där! Önskar jag kunde känna mig så fin i klänning 🙂

  Men till nåt helt annat: lämning på förskolan. Gilla petrakranzlindgren (har även egen hemsida) på facebook, hon skriver så bra om barn och har där länkar till hjälp för att man inte ska sprängas varje lämning. Lycka till och tack för en härlig blogg! Kram

 4. Hope skriver:

  Linnea är bäst 🙂

 5. Vilken bra idé från Linnea ja! Började under förra veckan följa hennes blogg, perfekta dosen av daglig positiv inspiration 🙂
  Och att klä sig bekvämt – ja tack! Lever just nu i haremsbyxor, kjolar och shorts.

 6. Emma skriver:

  Brukar aldrig kommentera bloggar men kan inte låta bli. Hittade din blogg för ett par månader sen och är helt fast. Du är ju helt fantastiskt härlig och rolig! Keep up the good work!!

 7. Linnéa skriver:

  Du klär dig verkligen snyggt, får massor av inspiration men jag kan inte vara lika uppklädd som du på jobbet. Jobbar inom skolan och skulle jag går runt lika snofsigt klädd (positivt menat) som du skulle det inte underlätta mitt relationskapande med eleverna. Men till annan sak, när ska du byta ut din ”gräsliga” jacka? Den är fel i ekvationen just nu.. Säkert behändig när du är i lekparken och promenerar men inte till jobbet va? 😉

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Jag har inte hittat en snygg varm jacka än! Alla tips välkomnas! Den måste vara varm, jag köper (uppenbarligen) inte snyggt! 🙂

 8. Lisa skriver:

  Jättesnygg verkligen. Kombinationen skön och snygg är svårslagen. Klänning vinner över byxor alla dagar!
  Tack förresten för bästa bloggen. Är hyfsat ny här och njuter varenda dag!

 9. Snygg! Älskar bilden på dig och Gillis 🙂 Du ser så lycklig ut.
  Jag är ju hyfsat ny här och såg tatueringen på din arm, vad står det?

 10. maria skriver:

  Hörrö!! Inga mer hissbilder sa du ju, nu när du skaffat en spegel i hallen. Svårt att slita sig från fucking Åmål hissen eller? 😉 Du kanske sparar på tid.. 😛

 11. H skriver:

  Hej Elaine!

  Vad fantastisk klänning du har! Var har du köpt den?

  Kram

Lämna en kommentar