Retorikkurs med Lisa Blomqvist


20131127-134113.jpg

Idag får jag hålla kurs tillsammans med en av Sveriges i särklass skickligaste retorikkonsulter – min kollega Lisa Blomqvist. Hon chefar ju över Retorikakuten och hennes starkaste egenskap som retoriker är att se retoriska svagheter och ge effektiva verktyg för att man ska bli bättre. I feedbackavsnitten sitter jag och filmar kursarna medan Lisa ger knivskarp feedback och jag blir sjukt imponerad av henne.

20131127-134126.jpg

Klart jag vet att hon är kompetent, men vi jobbar så sällan ihop eftersom vi har uppdrag varsin sida om Sverige. Att få se henne in action är så kul och en bekräftelse på en toppenrekrytering. Skulle jag gå en retorikkurs så skulle jag helt klart gå Lisas kurs.

20131127-134134.jpg

Det finns en plats kvar till kursen Lisa håller på Görvälns slott nästa vecka. Perfekt avslutning på året. Just do it!

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Retorikkurs med Lisa Blomqvist”


 1. Evelina H skriver:

  ”faktiskt”? 😉

  • Reagerade också på ordet ”faktiskt”. Men det är ett sådant fyll i ord som lätt hamnar i meningar fast man inte reflekterat över det alls. Jag vet att jag gör det omedvetet i många samanhang och säkerligen gör många andra det också. Tror att Elaine blev väldig imponerad av hennes kunskaper och inte chockad över att hon ”faktiskt” imponerade på henne.

   Ha världens bästa dag alla läsare och Elaine!

 2. Mimmi skriver:

  Hittade din blogg via Isabella, och har verkligen fastnat! Vill ge dig beröm för du är så inspirerande person och verkar vara en tjej med båda fötterna på jorden. Det är härligt att läsa din blogg och få inspiration att utvecklas både i arbetslivet och vardagen. Jag som varit en väldigt konflikträdd ”duktig flicka” har nu blivit intresserad av retorik och hur jag ska ta mer plats. Jag vill skapa mig det liv JAG vill leva ( inte vad jag tror andra förväntar sig) och lära mig att uttrycka mig och våga säga vad jag tycker, min man kommer bli positivt överraskad när jag önskar mig böcker om retorik i julklapp. Tack för en fin blogg, en blogg om verkligeheten och allt vad den innebär för oss ” vanliga dödliga” 🙂 För första gången i mitt liv har jag hittat en person att ha som förebild, ursäkta att det låter så barnsligt, men en person med bra egenskaper att ta vara på och inspireras av. Tack för din ärlighet i bloggen.

Lämna en kommentar