”Jag tycker mig ana viss uppmärksamhet…”


20131125-204934.jpg

Gustav multitaskar. Han surfar porshar och vi pratar konsekvensen av att ha en stor blogg. Är det värt ”besväret”? Hittills har det inte varit några besvär alls, vi känner oss som Jim Carrey i The Truman show. Vi anar att folk kollar på oss, men så skakar vi av oss känslan. Gustav tror sig veta att han fått mer uppmärksamhet redan nu.

Gustav medan han surfar i paddan: Jag tycker att folk kollar mer på mig.

Jag: Jasså?

Gustav lite disträ : Ja… När jag går till tunnelbanan och så så är det rätt många som kollar.

Jag ler: Du tror inte att det är för att du är snygg som folk kollar?

Gustav funderar en kort stund, ler och svarar: Jag är öppen för den möjligheten.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “”Jag tycker mig ana viss uppmärksamhet…””


 1. elin skriver:

  Ja jag hade då definitivt kollat efter din man om jag såg honom gå förbi på gatan, å så hade jag tänkt att det är en jädrans tur att han har en så briljant fruga för annars hade det vart slöseri med het karl! 😉

  • Sherin skriver:

   Å, bästa (och roligaste!) kommentaren! haha. Ja, han är bra snygg din karl Elaine ;)Lika snygg som du är vacker! Vacker på utsidan och i själen 🙂

 2. Haha.. Vilket försynt svar! 🙂 Kan din blogg bli för stor för er tror du och vad skulle ni göra i så fall?

 3. Sara tvärs över torget skriver:

  Hahaha. Jag är ju en av dem som tittat. Jag har sett honom en eller två gånger. (jag har aldrig sett dig irl, då hade jag sagt hej). Och då har jag tänkt ”där är ju Elaines Gustav!”… Och sedan ”oj jävlar vad snygg han är!”.

  Så, ja. Den möjligheten finns absolut!

  (Har varit urusel på att kommentera på sistone, ber om ursäkt. Nu kommer jag vara hemma med en bebis ett tag så jag hoppas att jag får möjlighet att säga hej någon gång)

 4. sanna skriver:

  haha, vilket skönt i-landsproblem 🙂 måste kännas ganska weird att folk glor och att man inte vet om det är på grund av sin fru eller pågrund av en snygg jacka eller soft utseende 🙂 jag vet när jag gör små snuttar med mig å min kille, så fullkomligt avskyr han om jag lägger ut det någonstans. men om det är något jag verkligen älskar, så går han med på att dela med sig av det 😛 men kan förstå att det blir en annan situation när man är en av sveriges största bloggar och samtidigt vill visa sin karl 🙂 jag är ju stolt över min gubbe, älskar honom till skyarna, tycker han är snygg på varje bild och rolig i varje video, men samtidigt måste jag väl fatta att han inte alls har samma behov som en själv, att exponera det 🙂 men jag lovar, att om jag hade sett gustav på allegatan i borås, så hade jag glatt gått fram och sagt: tjenare kompis, hur leker livet? 🙂 haha nejdå. jag hade nog bara glott. som en idiot. och tänkt, wow. där går gustav. som lever med fina elaine. undrar om hon är med? och sen glott 5 minuter till 🙂 haha. puss

 5. Anna skriver:

  Premiärkommentar i en blogg någonsin! Men nu måste jag! Igår när jag klev på tunnelbanan så hamnade jag i samma vagn som en man som jag tyckte såg vääääldigt mycket ut som Gustav. Och han klev ju av i Liljeholmen sen! Förlåt att jag stirrade så mycket! (:

  Hälsar Anna, som åt cheeseburgare samtidigt som hon stirrade…

Lämna en kommentar