Vin eller brunch?


Att få Matheo att sova gick inge vidare idag heller. Det blev en lång promenad och sen in till föris. Men vad mycket som händer bara på tre dagar. Nu accepterar han haklapp och sitter själv i en liten stol. Det var mer än jag kunde tro.

IMG_7456

Vi tog i alla fall en promenad genom senhösten och jag kände hur jag började sakna gymmet. Ska nog ta mig dit ikväll.

IMG_7455

Annars händer inte så mycket. Försökte locka med mig några tjejkompisar ut till helgen. Ett glas vin och rött läppstift är vad jag vill ha. Men de ville hellre bruncha. Tråkmånsar, det gör jag jämt ändå. Får väl fråga några killkompisar om de vill vina. De brukar inte banga. På tal om banga så bangar Matheo på barntandborstar. Han tycker det är för töntar.

IMG_7447

/Elaine, sitter hemma och längtar tills Gustav kommer hem så hon kan få en liten stund själv.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Vin eller brunch?”


 1. Häng med mig på med Roller Derbyparty nu på lördag!
  Match+fest = så himla mycket roligare än brunch.

 2. Maria skriver:

  Om du vill dricka ett glas vin med bloggvänner så säg till:) tänk vad trevligt:)

 3. Emma skriver:

  Låt Matheo testa en eltandborste istället! Får du bara in den i munnen så gör borsten resten ;)! Ännu bättre om du och Gustav har en och borstar era tänder inför honom så ser han hur spännande och roligt det ser ut! Finns barntandborsthuvud till de flesta eltandborste, så kan hela familjen ha!

  /Emma, Tandläkare

 4. elina skriver:

  Jag tänker (du har kanske fått det här tipset tidigare) att Matheo borde kunna få sova i sin vagn inne i vilorummet. Så gör alltid jag med barn som inte vill sova på madrass i ett nytt rum. vagnen blir en trygghet och då brukar det kunna gå lättare.
  /förskolläraren

Lämna en kommentar