Me time at the gym


20131031-190547.jpg

Var gråtfärdig när jag gick till gymmet. Nu är musklerna gråtfärdiga istället. Så skönt! Ibland är träningen den bästa terapin både för kroppen och knoppen. Jag har för övrigt ett fint sexpack under huden och fettet som snart kommer titta fram. Framstegen börjar äntligen synas. Ska bli så roligt att visa resultaten sen. Men nu ska jag bara fixa mig mentalt inför morgondagen då jag ska lämna Matheo på dagis själv… Äsch, nu började jag böla igen. Daniela hade rätt. Oh well…

/Elaine, blinkar bort tårarna och gör sina sista armhävningar innan hemgången.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Me time at the gym”


 1. Anna skriver:

  Stackarn, det kommer att lösa sig. Bra att du släpper stress på gymmet istället för baren som många gör!

 2. Håller med dig! Pga att min sjukdom blivit värre kan jag inte träna på samma sätt som tidigare, men fy fasen vad skönt det är! Jag ”fuskar” ibland, och tränar ändå, men jag får betala tredubbelt dagen efter. Men det är ju så kul! Och känslan när en tränar… åååh! Som jag kan sakna det!

 3. Mikaela skriver:

  Även om jag typ aldrig kommenterar så känns det som om jag känner dig, som en storasyster på nätet man alltid kan klicka sig till och bara få lite ro i vardagen.

  Och just nu är den finaste killen jag vet i hela världen på väg hem till mig för att laga middag. Han har dessutom tagit ledigt från jobbet imorgon för att kunna umgås med mig eftersom jag inte har några föreläsningar. Det är sjukt hur mycket livet kan förändras, för exakt två veckor sedan visste jag fortfarande inte att han existerade och nu är han det viktigaste jag har. Och av någon anledning vill jag dela med mig.

  Tack för en grym blogg!

 4. esterii skriver:

  Var och körde kettelbells ikväll igen, jag tränar igen och mest för knoppens skull men kroppen får ju sin beskärda del samtidigt:)

Lämna en kommentar