Kollar igenom gamla bilder


IMG_1907

Det här kan vara mitt favoritfoto i hela världen. Ett år gammalt när vi var i Brasilien hela familjen. Det smärtar lite att vi inte ska dit i år. Men däremot så ska vi kolla till lyan i Spaninen. Och kortet från oss i Rio ska jag förstora upp och ha i vardagsrummet i Spanien. Gud vad jag längtar. Det känns som vi har köpt oss ett stycke sommar året om. Så värt det trots att vi inte kommer ha råd med en Brasilienresa i år.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Kollar igenom gamla bilder”


 1. Ulrika skriver:

  Superfin bild! Den kommer att bli kanon att ha på väggen. En blir ju glad av att titta på den. 🙂

 2. Helt underbar bild! Bra komposition, exponering och vackert ljus 🙂
  (Fotografnörden nördar sig lite bara)

 3. Katrin skriver:

  Vilken jättefin bild, förstår om de är favoriten 🙂

 4. Anna skriver:

  Åh, jag har en nästan identisk bild på min man och vår dotter från när vi var i Brasilien när hon var knappt sju månader. Roligt!
  Brasilien är ett fantastiskt land och jag förstår att det är trist att inte åka dit men sommar året om låter inte heller så tokigt!

 5. daniela skriver:

  vilken härlig bild! 🙂

 6. Towe skriver:

  Jag satt just och tittade på kort från Miami förra julen, vi hade 3 underbara veckor i Miami. I år är vi i Sverige, vår första jul i Sverige på 9 år, jag kommer längta bort…. till stränderna i Florida men det som glädjer mig detta år är dotterns längtan efter tomten. Det blir nog bra ändå! kram towe.

Lämna en kommentar