Trött as hell!


20131030-154035.jpg

Men jag har i alla fall fint hår! Snart ska jag iväg och föreläsa. Innan dess ska jag bara städa upp lägenheten, göra hundra armhävningar, meditera en halvtimme, lägga en make-up jag läste om i en tidning hos Deshi, måla tånaglarna, testa tre potentiella outfits till kvällen, ringa Stefan och ta en powernap. Just det jag ska skriva en to-do-list för veckan som kommer, ringa några jobbsamtal och klämma in två minuters planka också. Det blir kul och en powerkväll! Yes då kör vi!

NOT! Men hade jag haft möjlighet att retuscha verkligheten så hade jag gjort allt det där. Nej jag ska gå runt i ett par grandmatrosor, hoppa ner i min one piece och kanske fisa över alla tuggummin jag har ätit idag. Det ni! Det trodde ni inte att Elaine Eksvärd fiser! Ha!

/Elaine, sätter sig i soffan och målar i alla fall naglarna… Alltid nåt.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Trött as hell!”


 1. Emma Å skriver:

  😀 <3

 2. Fru Minimalist skriver:

  Haha, härligt ärligt skrivet! 🙂 Min första tanke var ”Gosh, hur ska hon hinna med allt det där, vilken superkvinna mitt i all trötthet”. Sen landade du som den mer jordnära och realistiska kvinna jag upplever att du är 🙂 Fast med din järnvilja och energi hade du säkert hunnit med stor del av listan om du verkligen gått in för det, men man måste faktiskt inte överleverera eller vara fröken duktig. Man kan lyssna inåt och vara sig själv och ändå få känna sig nöjd.

 3. Byggar Bengt skriver:

  Min kille fiser också…

 4. Johanna skriver:

  Hahahaha, underbart rolig du är! Det är ju ungefär sådär det ser ut på många bloggar och andra sociala medier, som att alla andra hinner och orkar med allt möjligt och lite till på samma gång utan några som helst problem! 😀

 5. Jag blev lite trött(are) bara av att läsa allt du ska göra haha!
  Själv ska jag försöka få ordning på mötesprotokoll, riskanalyser och rapporter under dagen. Skulle jag powernappa skulle nog chefen bli lite syrak tror jag 😛 Men oooh vad det skulle behövas ibland!
  Sov gott! 🙂

 6. Linnea - världens bästa chef och 2barnsmamma skriver:

  Å vad skönt att du inte gjorde allt det där, jag äter popcorn. En påse. Själv. I love it!

Lämna en kommentar