Från 75 GG till 75 B


Det är ytterligare ett exempel på saker jag inte hade en aning om. Att brösten försvinner efter amning. Eller jo jag har hört folk säga det, men jag tyckte att det lät överdrivet. Men mina har verkligen försvunnit och vet ni vad? Jag älskar det! Jag har inte haft så här små bröst sedan jag var 14 år och jag har aldrig varit bekväm med de bomber jag hade. Mina myggbett passar mig mycket bättre. Jag är alldeles för blyg för de behag jag hade förut.

20131030-205027.jpg

/Elaine, undrar hur det blir efter andra barnet.

Bloggvännerna har ordet

32 svar till “Från 75 GG till 75 B”


 1. J skriver:

  Åh Gud Elaine, fundera inte ens över andra barnet – du gör mig paranoid! 😉 haha.. Jag hade knappt något innan och fasar för att enda formerna jag kommer ha på kroppen efter detta kommer vara den där skinnpåsen frampå buken sen! Scary thought!! Men lilla Noee är så mycket värd det! 😀 kram på dig! /J

  • Cissi - Gör vi fortfarande de här eftertexterna, eller är det bara jag? skriver:

   Jag känner likadant som dig J…Om det är en så stor skillnad för en med GG, hur blir det då om man börjar med B, kan man hamna på minus? O fy, hemska tanke…

 2. Välkommen till klubben! 🙂

 3. emma skriver:

  Du är jätte fin =), välkommen till klubben vi har samma storlek, vi borde vara stolta över det =)

 4. Matilda skriver:

  Efter två barn är mina bröst helt borta! Jag hade väl inte direkt några bröst innan heller, men nu är jag helt platt. Och jag hatar det! Usch vad jag känner mig osexig och ful. Ångrar inte för fem öre att jag har ammat mina barn, hoppas ju att jag blir gravid snart så jag får amma en till guldklimp. Men jag hatar att jag skäms över min kropp…

  • Tonje skriver:

   Åh…det är som att läsa om mig. Ångrar inte ammande heller, men känner mig också osexig. Men, jag hoppas att jag vänjer mig med tiden. Pluss är jo att min sambo tycker jag är världen finaste fortfarande. Det hjälper massor och borde vara det enda som betyder något 😉
   Kramar från en som verkligen förstår!!!

 5. malin skriver:

  Ta det lugnt, brösten kommer tillbaka sen men det tar tid,

 6. Emma skriver:

  Och du Sofia är ett tragiskt och sorgligt exempel på hur vidrig en människas personlighet kan bli på grund av dålig självkänsla.

 7. Melissa skriver:

  Sofia: din kommentar gav mig äckliga rysningar…bokstavligen! Är du så jävla hjärndöd att du inte är medveten om vad du skriver? Våga bara säga något sånt till någon face2face så ska du se vad som händer.

 8. esterii skriver:

  Bra! Att älska våra bröst som de är och framförallt njuta så länge de håller sig friska. Allt gott.. Håller med Miri- mata inte trollen..

 9. Isabelle skriver:

  Oj, det visste inte jag heller. Gött för dig dock att du älskar det 🙂 Ännu en anledning till varför jag aldrig kommer att föda ett barn 😛

 10. Pauline skriver:

  Det var graviditet och amning som påverkade mina små B till ännu mindre A, jag har valt att tänka som du, de är små och fina. Får väl träna till mig andra former 🙂 Men ärligt så trodde jag det var en myt…

 11. Har också ”myggbett” men oooh vad mycket fina komplimanger jag fått för de! Löööv them! Både tuttarna och komplimangerna haha!

  Och Sofia- Allvarligt..? Du måste gå till en elektriker, du verkar nämligen fått nån sorts kortslutning…

 12. E skriver:

  Du ser jättefin ut! Jag är också glad över mina mindre, man känner sig yngre, fräschare och vips, vad lätt det blev att gå. 😉

 13. Fru K skriver:

  För fyra månader sedan slutade jag amma min tvåa och jag har exakt samma storlek nu som jag hade fyra månader efter jag slutade amma min etta. Det är ju förstås helt individuellt och andra saker, t.ex. viktförändringar, kan ju påverka men så var det för mig i alla fall. Så det finns hopp 🙂

 14. Lipan skriver:

  Oh wow, det är ju nästan så att jag måste börja fundera på barn om tuttarna krymper så många storlekar! Nä, skämt åsido, men det måste vara så otroligt mycket skönare att ha mindre bröst än stora (har alldeles för stora själv).

  Och ignorera den där Sofia och hennes jävliga kommentar. Morr!

 15. Maria skriver:

  Kan bidra med: jag kunde aldrig amma min son, men mina bröst har ändå genomgått samma resa som dina Elaine 🙂 Så jag tror på det jag läst nånstans: det är graviditeten som påverkar bröstens förändring, inte enbart amningen.

 16. ema skriver:

  Elaine, undrar om det inte är all din träning som också gjort att de minskat?

  Jag tränade otroligt mycket under min ungdom och har knappt kommit upp i en normal a-kupa.. Det får mig även att undra vad kommer jag få efter barn, konkava bröst? Ja det hade varit en syn :p

 17. jonna skriver:

  Åh, det är min största dröm att det ska försvinna lite mer när allt dethär är över. Har också ”bomber” som jag aldrig riktigt kommit överens med.. Det ger mig hopp 😀

 18. Helen F skriver:

  Mina bröst varierar med hur mycket jag väger. När jag var gravid var de stora, när jag ammade 1:an var de enorma. I klass med vad du hade innan barnet. Sen gick storleken ner och självförtroendet upp. Barn två stora under graviditeten och inte fullt lika stora under amningen då jag inte kunde helamma.
  Nu efter 3år ser de ut ungefär som före barnen är jag var som smalast, en typisk 70 e -75D.
  Och gravitationen har gjort sitt redan från början. Fasta bröst har jag aldrig haft så formen är som den alltid har varit.

 19. Elin skriver:

  Jag är också så mycket mer bekväm med mina något mindre bröst
  efter två barn

 20. Madeleine skriver:

  Jag hade funderat på bröstförminskning i flera år då jag inte trivdes med mina DD, men vara rädd för missformationer. Blev med barn och idag en B-kupa. Mycket nöjd!

 21. Viktoria skriver:

  Vart är din snygga baddräkt ifrån? Vill själv ha en men det är svårt att hitta en bra 🙂

Lämna en kommentar