”Skaffa dig lite PMS Elaine” – Paulo Roberto


20131029-121913.jpg

Inom ett år står min tredje bok här. Det är min favoritsyssla medan jag väntar på tåg, kika på böcker och gärna mina böcker. Snart står den tredje klar. Jag har manus i min famn, det blir tågläsningen.

Förskolan gick toppen. Till 11.30 var det idag. Imorgon blir det 14.30, Matheo ska få sova med de andra barnen. Har ingen aning om hur det ska gå till. Men man får försöka. Träffade för övrigt Paulo Roberto på tåget. Han är så driven och sjukt trevlig. Vi snackade om dejting och entreprenörskap. Paulo är ju singel, men han jobbar snarare än att dejta. Inte lätt att dejta när man är känd kanske. Bella fick inte ens lägga upp ett konto på match för de trodde att kontot var falsk. Paulo sa i alla fall ”skaffa PMS Elaine”.

Jag: Va?

Paulo: Ja, Pengar Medan du Sover. Då slipper du åka tåg hela dagarna och kan vara hemma med Matheo.

Jag: Sant.

Sen berättade han om sina företagsidéer och hur han tjänar pengar medan han sover. Sjukt intressant.

20131029-124407.jpg

/Elaine, skäms ihjäl när hon kommer på att hon råkade kalla Paulo för Robert. ”Hejdå Robert!”

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “”Skaffa dig lite PMS Elaine” – Paulo Roberto”


 1. Att vara författare är ju att tjäna pengar när man sover, iaf lite pengar särskilt på sikt. När boken väl är skriven ramlar det in några kronor varje gång någon köper den för all framtid. Men det finns förstås också effektivare sätt, kul att ni pratade om det. I min livsplan ingår också betydligt mer PMS än tågresor. Och så ska jag joina dig och Paulo/”Robert” i bokhyllan!

  Härligt att det gick bra på förskolan. I morse visste du inte hur det skulle gå till men det gick toppen. I morgon vet du inte hur det ska gå till men det kommer förmodligen också gå fint. Precis som att du inte visste hur det skulle gå till att sluta amma men det gick också över förväntan. Ser du mönstret? 😉 Det mesta går väldigt bra. 🙂

 2. Hope skriver:

  Lustigt, jag sitter precis och bläddrar i Paulo Robertos kokbok, jag älskar hans mat!
  Vad roligt att det gick så bra på förskolan 🙂

 3. Johanna skriver:

  Får du dela med dig av hans tips? 🙂

 4. Natacha skriver:

  Fin blogg å hoppas på att du fått en bra start på veckan! Om du har lust får du gärna kolla in hos mig.

 5. Katarina skriver:

  Har just hittat hit, så glad jag blir att du bloggar! Började läsa om Härskarteknik häromdagen, kände att det behövs. Tack för att du hjälper mig att bli lite klokare!

 6. Denise skriver:

  Äh, han ser lite ut som en Robert, kan inte vara ett så ovanligt misstag! 😉

Lämna en kommentar