Då köööör vi!


20131010-064731.jpg

Det tog några gånger att få ett värdigt kort på mig denna tidiga morgon i Oslo. Idag väntas föreläsning för 150 personer från Kronofogden och 500 personer på ekonomimässan. Där emellan ska jag på Ebba von Sydows release med Bella. Sen ska vi äta nåt gott innan jag hoppar på flyget till Göteborg. Känner mig trött men också fantastiskt taggad! Jag älskar mitt jobb!

20131010-075915.jpg

Jag har precis landat på svensk mark och ska ta mig en latte innan jag rör mig mot min första föreläsning. Jag tänker faktiskt ha på mig två olika business outfits idag eftersom det är så olika event. Den första ser ni redan. Den andra är en jättefin klänning jag köpte igår på Mango. Visar den senare. Nej. Nu har jag inte tid med er längre. Schas!

20131010-080404.jpg

/Elaine, går malligt iväg mot sin kaffe latte.

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Då köööör vi!”


 1. Lidija skriver:

  Hej Elaine

  Vart kan man hitta dina tipps om löneförhandling?:)

 2. Hahaha! Vad skön du är!
  Gillar dina pjuck förresten! 🙂

 3. Tittij skriver:

  Oh ho, är det så många som 500 i eftermiddag?!!!
  Inte för att jag trodde att jag skulle va ensam, men en lite mindre samling hade jag nog hoppats på. Men då får jag trängas med alla dina andra fans 😀

 4. Jonna skriver:

  Livet är en resa inte destination.
  Att börja den långa resan med att bli frisk från psykisk ohälsa har varit väldigt väldigt lång, men idag står jag på benen igen, även om det är lite som att gå för första gången.
  Följ med mig på min resa där jag delar av mig utav det mesta jag känner.
  Jag skriver med glädje jag skriver med sorg.

 5. Sofie skriver:

  Åååh, vilken fin tröja! Var hittar man den? Ha en fin dag!

 6. Malin skriver:

  Tack Elaine för en väldigt bra föresläsning i morse. Du berörde!

 7. Thea skriver:

  Hej!
  Vilka fina skor! Var hittar man sådana? Har letat i en evighet efter vettiga snörkängor…..

 8. Annispannis skriver:

  ÅH Det är stockholms godaste kaffe på bild! 😀 <3 <3

 9. Amanda skriver:

  Haha jag har känt mig som på den första bilden hela dagen 😀 ibland är det skönt att känna igen sig i en bloggares liv 😉

Lämna en kommentar