Destinationer och världens bästa PT-utbildning


20131009-082904.jpg

Igår när jag kom hem från Linköping så insåg jag hur mycket jag ska resa några dagar framöver. Så det blev packa väska och paniksova innan jag tvingades upp igen. Men vet ni vad? Jag är tacksam och glad att jag som egen företagare är så pass anlitad. Nu ska jag föreläsa för transportstyrelsen på Arlanda, sen blir det flyget till Oslo och övernatta där.

På tal om något helt annat så kommer snart världens grymmaste PT-utbildning att köras. Det är David och hans gäng från Crossfit Nordic som kör den.

20131009-083548.jpg

Jag funderar på att gå den just för allmänbildningens skull och lära mig mer om att träna rätt. Många tränar och drar på sig skador när träningen syftar till att bli stark.

20131009-084026.jpg

Då platserna till kurstillfället som gick av stapeln i augusti snabbt tog slut, så kommer här en ny chans att gå utbildningen innan årsskiftet, den 22-24 november 2013. Eftersom intresset var så pass stort senast så rekommenderar vi dig att boka din plats redan idag. Utbildningen är denna gång också förlängd från 2,5 till 3 heldagar. Basic Athletic Trainer är utbildningen för dig som vill ta ditt yrkesutövande som personlig tränare/styrkecoach/instruktör till en högre nivå, eller för dig som tränar mer avancerat och vill vidareutveckla dina kunskaper. Utbildningen kan ses som ett naturligt nästa steg efter en grundutbildning till personlig tränare.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Destinationer och världens bästa PT-utbildning”


 1. Jossan skriver:

  Hej!
  Jag har en fråga till dig, du verkar ju väldigt vettig och målmedveten. So here goes!

  Jag har aldrig haft nån stor dröm karriärsmässigt, aldrig vetat vad jag vill bli så därför känner jag mig ibland så liten när man överallt läser och hör om karriär hit, businesskvinna dit. Jag pluggade två år i USA, skulle pluggat två år till, men det rann ut i sanden vilket jag ibland grämer mig åt (Fast hade jag pluggat i USA hade jag inte träffat min man och fått våra underbara döttrar. En liten parantes)

  Jag har aldrig haft några stora mål med min karriär utan sen jag fick barn har jag värdesatt tid med dem och låtit det vara första prioritering. Jag har gått till jobbet, gjort det jag ska, och inte engagerat mig så mycket som jag har kapacitet för.(Jobbar som administatör på en statlig myndighet)

  Men NU, nu har jag hittat drömjobbet. Jag började fundera på detta för ett par veckor sedan och igår upptäckte jag att det finns tjänster ute att söka. Jag har de kvalifikationer som finns men i annonsen står det att de kommer lägga stor vikt vid personligheten då de kommer tillhandahålla en gedigen internutbildning.

  Jag MÅSTE ha detta jobbet. Jag SKA ha detta jobbet.
  Det är första gången jag är så målmedveten om något som gäller min karriär så jag behöver all hjälp jag kan få med tips på hur just MIN ansökan sticker ut, så de ser MIN personlighet.

  Har du, eller någon bloggvän, nåt bra tips och råd?

  Tack för en bra blogg, fina du!

  • Jossan skriver:

   Tack för alla svar och tips! Haha! 🙂
   Kan meddela att jag sen fyra veckor tillbaka jobbar på min nya arbetsplats. Jag fick drömjobbet! Är så stolt!

 2. Isa skriver:

  Elaine!

  Du som reser såpas mycket på egen hand..
  Jag ska på kurs i sthlm i november (ensam!) och ska alltså, vuxen som jag är, vara iväg på egen hand i en främmande storstad och bo på hotell och plugga i en vecka.Flyger dessutom direkt till Sthlm (14 timmars flygresa, med byte). Det blir alltså en hel del tid, med sig själv på ställen utanför sin ”trygghetszon”.
  Lätt som en plätt för vissa, mer främmande känsla för andra! Tips på hur man känner sig stark och tillfreds på egen hand, i en sådan situation? 🙂
  TACK!

 3. Annispannis skriver:

  Jag ska också ut och flyga, ser så business ut att flyga! 😉

Lämna en kommentar