Morsning korsning! Vloggförslag?


20131008-082510.jpg

Jag och Matheo hänger fram tills 16.30 då mitt tåg till Linköping går. Sånt trist väder så jag klurar på vad vi ska hitta på. Dra till nån öppen förskola i stan kanske? Några tips? En annan kul sak är att jag ska på konsert i Maj och inte vilken som helst: Justin Timerlake!!!!

20131008-082934.jpg

Det är min älskade bloggbästis Erik – han har läst bloggen sedan den hade 50 läsare i veckan – som har ordnat två biljetter till VIP sektionen. Jag älskar Erik! Och Justin Timberlake.

Annars så klurar jag på att göra en vlogg om valfritt ämne. Kan inte ni ge mig några förslag så det inte blir en sån där pisam tystnad mitt i vloggandet! Vad ska jag vlogga om?

20131008-083354.jpg

/Elaine, tar en sipp av kaffet och betraktar Matheos bästa stund på morgonen – när sopmaskinen kommer förbi.

Bloggvännerna har ordet

24 svar till “Morsning korsning! Vloggförslag?”


 1. Va roligt att se Justin! Har velat jättemycket om jag skulle köpa biljetter eller inte men kommit fram till att jag får strunta i den konserten. Dels var jag inte jätteimponerad av den förra konserten han hade i Stockholm och dels är det väl bara att inse att jag inte riktigt har råd när det släppts så många andra konsertbiljetter på senaste tiden. Men förhoppningsvis säljer det inte slut så kan jag önska mig biljetter i julklapp kanske.

 2. Josefine skriver:

  Efter en jobbig graviditet så kämpar jag för att gå ner i vikt Och drömmer om nya kläder och en ny stil!

  Du är en förebild både i viktnedgång men framför allt i din klädstil! Går in på bloggen vissa gånger bara för att se hur du är klädd!

  Har du haft ngn stilikonförebild?! Favoritbutik m.m

  Om du av ngn anledning får för dig att styla om ngn person ngn gång så är jag högst upp i kön!

  Du är helskön! Hoppas att du vet hur mycket du kan glädja en person som lilla mig! Stor kram Josefine och lilla Malte

 3. Vloggförslag? Så håller du förhållandet levande – retorik på insidan: hur pratar du med dig själv i tankarna? – Balansen familj, jobb, träning och vänner. Ja, det var några idéer från mig. Hoppas att du får en fantastisk dag:-)

 4. Ninni skriver:

  Godmorgon Elaine! Du kan väl vlogga lite om kritiken mot krogen och teleoperatören och vilken makt man har som bloggare. Det är ett intressant ämne. Kritik och sociala medier. På gott och ont. Välkommen tillbaka till Östergötland!

 5. Em skriver:

  Tycker mest om när du bara ”bajsar” ur dig inlägg utan för stor eftertanke. Om väder, gnäll, hurra och sånt. Dina inlägg som är som uppsatser brukar jag hoppa.

 6. Nina skriver:

  Tyvärr inget v-loggs-förslag, men en annan fråga. Jag måste ha missat vart dina snygga dojjer är köpta som man ser på bilderna. Så, vart kommer de ifrån? 😉

 7. De tre största retoriska misstagen som folk gör i vardagen! Exempel och tips på hur man kan undvika till exempel 🙂 Det var ett uppskattat inslag när du pratade om det i min bok… Jag själv känner t.ex. igen mig på att jag alltid sätter ”liten/litet” före mycket… Typ som att jag ska be om ursäkt/ej hävda mig för mycket.. ”Jag har ett litet företag och har skrivit en liten bok”… OSV. som du hade som exempel då 🙂

 8. Pia skriver:

  Vad är vlogg för något?

 9. Julia skriver:

  Hur gjorde du för att bloggen skulle gå från 50 läsare i veckan, till 100 000?

 10. Mia skriver:

  Liljeholmens öppna förskola är toppen. Ligger i samma hus som vårdcentralen.
  Öppet mellan 9-16 och sångstund 10,15 och 14. Tisdag och torsdag.

 11. Ruffie-Lina skriver:

  ÅÅÅÅHH! Jag vill också gå på JT!! Han har alltid varit mitt val att gå på när vi pratar stor-konserter, liksom världskända artister. Funderade på att köpa biljetter, fram tills jag nyligen fick veta att vi ska ha bebis i juni. Då sket sig de planerna, men det gör väl inte så värst mycket.. Hihi 🙂

  Sjukt att jag typ ville ”berätta” för dig som en av de första efter att jag fick veta. DET måste vara ett bevis på en bra, gosig, personlig, och bara-bäst-blogg! Men så har vi ju till och med träffats en gång och jag följt dig i flera år, så det kanske inte är så superkonstigt ändå 🙂

  Jag håller ALLA mina tummar och tår för att du får ditt glada besked snart också! <3

  Kram till dig Elaine

 12. Emma 19år skriver:

  Du kan prata om hur man ska hantera att man rodnar för minsta lilla. Det har blivit lite av ett handikapp för mig..Det spelar ingen roll om det är min mamma, en tjejkompis, värsta snygga kille, gubben i huset bredvid som tilltalar mig om antingen vädret eller ger mig en komplimang, jag blir röd som en tomte och det är skitjobbigt.. ha en fin dag! Kram

 13. Åh haha söt, när sopmaskinen kommer förbi!

  Jag såg Justin 2008 i Göteborg. Det var en grym konsert 🙂 Även Timberland var där och honom råkade vi få syn på och även snudda vid i en bil utanför efteråt, rätt ballt var det då.

 14. Elle skriver:

  Hej fina Elaine!

  Oj, jaaa du, jag skulle vilja se en vlogg där du lagar mat, en vanlig vardagskväll där Elaine far runt i köket. 🙂

  Eller en helt oväntad Vlogg, där du kanske skrämmer Gustav, ett typsiskt Youtube Prank.

  Hoppas du får en superhärlig dag – på västkusten har vi regn men ändå 14 grader så man får passa på att njuta innan den värsta kylan kommer.

  Kram

 15. Åh vad många bra vloggförslag! Om min hjärna funkat ordentligt hade jag säkert kommit på minst ett lika bra förslag 😛

 16. Emelie med C skriver:

  Jag skulle tycka det vore väldigt intressant om du ville prata/skriva om retorik gentemot barn, om det är ett ämne du känner dig bekväm med. Jag har tänkt ganska mycket på hur stor skillnad det kan göra att välja att uttrycka samma sak på två olika sätt. Tex, till ett barn som gnäller: ”Jag tycker inte om barn som gnäller” = ”Du gnäller alltså tycker jag inte om DIG” medan ”Jag tycket inte om när du gnäller” = ”Jag tycker inte om det du GÖR just nu”. Ganska stor skillnad i budskap där.
  Medan jag själv bara spekulerar i sånt här på hobbynivå så vore det kul att höra om vad du har för funderingar kring vad man kan tänka på när man pratar med barn 🙂

 17. Maline skriver:

  Du kanske kan göra den där lilla presentationen av Gustav i ett vlogg-inlägg? 🙂

 18. […] ni några önskemål kring inlägg? Ser att Elaine tänker videoblogga. Hm.Det känns lite off topic för […]

 19. EllinorO skriver:

  Vlogga om vad du gör som du tycker är pinsamt men inte är det för alla andra gör det. Som jag, jag får råångest om jag tar hem folk och det inte är städat som i golven är fulla med grus och sängen inte är bäddad.

 20. Mona skriver:

  Hej! Det skulle vara jättekul att se ett inlägg med dig och din man där ni berättar något tillsammans:) Vi har ju bara sett bilder på er tillsammans (väldigt fina:) men det skulle vara kul och se er interaktion.
  Tack för din fina blogg som jag läser varje dag:)!

 21. sanna skriver:

  kan du inte vlogga om när någon person talat om något oerhört intressant men förstört allting genom sin retorik? jag lyssnade en gång på ett riktigt sorgligt ämne om en tonårig tjej som blivit våldtagen, men hon pratade såhär:

  ” Jag blev lixom typ våldtagen då typ liksom va, och jag liksom baha VA, VAD HÄNDER LIKSOM typ,asså fattaru vad jag menar liksom? så jag liksom grät asmycket typ liksom och asså vågade inte säga det till någon ” .

  istället för att verkligen bli berörd och upprörd över hennes hemska berättelse så fann jag mig själv räknandes på hur många typ liksom dåva mm som hon använde, vilket förlorade sitt syfte,

  så ja, har du råkat ut för något sånt? ha en fantastisk kväll du härliga sprudlande människa, du är typ bäst. faktiskt. <3

Lämna en kommentar