Mollymys


Detta fantastiska barn, denna Molly. Jag sprang ju efter Matheo större delen av tiden, men så fick jag fem minuters gos med denna underbara unge. Paula och Hugos Molly.

20131003-144326.jpg
Jag kommer ihåg när Matheo var så liten och hur hemskt rädd jag var när folk tog sig friheten att pussa på honom. Alla dessa baciller tänk om han blir sjuk. Men jag visste inte att det kunde vara en sån dragningskraft till kinderna. Frågade Paula om jag fick och jag fick pussa på Mollys kinder. Jag är inte sjuk.
20131003-144335.jpg

Kan man sakna en annan persons barn? Jag har bara träffat Molly en gång och jag längtar redan efter den lilla trollungen.
20131003-144343.jpg

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Mollymys”


 1. Petra - Powerpingla i förorten skriver:

  Oj vad fin bilden längst ner är! Din blick är väldigt uttrycksfull! Älskar ögonblicksbilder som fångar känslor och den där var väldigt väldigt fin 🙂

 2. Var precis inne hos Lady Dahmer och det är rätt intressant att jämföra bilderna från er träff 🙂
  Älskvärda bilder i båda bloggarna, dock av olika anledningar. <3

 3. olivia-drömmer om england skriver:

  Aww, sista bilden är verkigen fin! Man kan se din ”mammablick”. Min yngsta knott är 8månader och en riktigt go’bit med sina knubbkinder ..

 4. Babbsan skriver:

  Hahaha älskar bilden på Paulas blogg där Matheo skriker och Molly bara tittar på honom med en menande konstig blick ”Vad håller du på med?!”. Haha underbara barn.

 5. Ni ser verkligen ut att tycka om varandra 🙂

  <3 Jennie

 6. Jamtlandshanna skriver:

  Å va mysigt! Själv har jag en liten 4 månaders som också har sånna där gosiga kinder. Har dock inte varit med om att någon annan velat pussa på dem än, men det kanske kommer, vem vet 🙂

Lämna en kommentar