Som rödhårig blir en färgblind


20131002-160629.jpg

Det har bara gått en dag och jag vill redan ha fler röda slingor i håret. Så är det alltid. Jag börjar färga och tillslut går man runt som en stoppskylt och tycker ändå inte att håret är tillräckligt rött. Men det är ju precis lagom nu. Rödbrunt. Gustav vill att jag ska ha svart hår. Det kan han glömma, i alla fall höst vinter. På sommaren då jag förvandlas till en chokladpralin så kan det vara snyggt med svart hår.

20131002-160953.jpg

/Elaine, kliver på snabbtåget från Arlanda.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Som rödhårig blir en färgblind”


 1. Elaine Eksvärd skriver:

  Jag veeet! Men kära vännen du är en red head, dvs lika förgblind som jag. 🙂 ses i morgon! Puss!

 2. p. skriver:

  Mycket vill ha mer – snart är du en fullfjädrad eufeminist! 😉

 3. Ema skriver:

  Tycker du lyckades bra med gammalordet idag, samt ett fint minne till din farfar:)

 4. Caranlachiel skriver:

  Har du ritat på din arm? :-S

 5. Ulrika skriver:

  Lite halvtaskigt ljus men du ser ut att ha en jättehärlig färg i håret. Lagom rött. 🙂

Lämna en kommentar