Tisdagsnöje för lättroade småbarnspäron


En het debatt som har pågått hemma är vilken mjölk som är godast respektive äckligast. Gustav och jag är inte överens och vi raljerar över varandras åsikter. Men så kom jag hem idag och då har Gustav gjort en sak som är så typiskt Gustav – ett blindtest. ❤

20131001-155337.jpg

Det visste ni säkert inte om, men det är SÅ typiskt Gustav! Han gjorde samma sak med sina 8 parfymer som jag ville att han skulle kasta. Inte förrän du har gjort mitt blindtest. sa Gustav. De som jag hävdat luktat piss visade sig vara de nya som jag sa att han skulle behålla från början. Det slutade med att han slängde en parfym från 1992 resten förhistoriska parfymer är kvar. Jag hatar att se dom. Men tillbaka till mjölken.

20131001-155836.jpg

Där fick jag rätt! Den äckligaste var äckligast och den godaste var en skräll, men ganska väntad. Så bäst till vänster och sämst till höger.

20131001-155929.jpg
Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Tisdagsnöje för lättroade småbarnspäron”


 1. Emma skriver:

  Ledsen över att släppa bomben, men det är tisdag idag 🙂

 2. Haha! Det där skulle min man också kunna göra 😉

  Jag hade dock rankat mjölken helt tvärt om.
  Jag gillar Garants bäst 😉

  Ha en trevlig kväll 🙂

  • Elaine skriver:

   Vad roligt att du är gravid igen! Så glad för din skull, åh! Med tanke på allt du gått igenom! Stor kram!

 3. Tittij skriver:

  Haha, du verkar ha en underbart härlig man. Själv gillar jag Valio bäst.

  Jag har gett mina barn standardmjölk då jag trodde det var bäst. Blev dock upplyst på BVC för ett tag sen att de rekommenderar lättmjölk, framförallt till barnen. Den är D-vitaminberikad men annars inga konstigheter. Vi får i oss så mcyket fett idag ändå att man kan undvika den i mjölken. Det var nytt för mig, och nu delar jag med mig av min visdom 😉

  Ska bli så kul att lyssna på dig nästa torsdag i Kista!! 🙂

 4. Ulrika skriver:

  Annars tycker jag att garants kvarg är riktigt bra. 🙂

 5. Emma skriver:

  Min man gjorde det med cola vs pepsi! Jag som sa att jag hatade pepsi, fick äta upp det ganska fort då jag valde pepsi som den godaste

 6. Chocochock skriver:

  Den till höger har jag aldrig sett, men då kanske jag inte har gått miste om något då 🙂

  Vad tror ni ett Kinderegg för vuxna är?
  http://chocochock.se
  Obs! Väldigt oskyldigt 🙂

 7. Förstår inte hur folk kan dricka komjölk frivilligt 🙁

Lämna en kommentar