Inte gravid men vältränad – det är alltid nåt.


20131001-090839.jpg

Alla är gravida nu och vet ni, det känns kul. Tillåter man sig att vara ledsen ibland så blir det lättare att separera sin olycka från andras lycka. Det är trots allt två helt olika saker, det är viktigt. Jag är inte gravid, men vet ni vad jag är? Jag är vältränad! 🙂 Det gottar jag mig i just nu. Hundra procent fokus på träning och välmående och träning. Att deppa ihop är inte min grej. Sen gör träningen att kroppen klarar en till graviditet bättre. Så får man tänka. Eller helst ska en inte tänka alls. På mig i dag har jag en höstklänning från Dagmar och Acnes pistols.

20131001-093213.jpg

Det är en bra dag. Känner mig pirrig och glad av fina anledningar. Så förälskad i Gustav, Matheo och mina vänner. Sen har jag pratat med min kusin Wendy varje morgon. Lite storasystersnack. Så härligt att få hennes råd och tankar.❤

Nej, nu ska Matheo och jag ut och spela fotboll. Senare så blir det kundlunch.

Bloggvännerna har ordet

20 svar till “Inte gravid men vältränad – det är alltid nåt.”


 1. Jessica skriver:

  Godmorgon, va snygg du är! Jättefin klänning! Och karisma utstrålar du verkligen! Härligt!

 2. Karin skriver:

  Seriöst den snyggaste outfit du någonsin haft på dig, du ser sjukt respektingivande ut!

 3. maja skriver:

  Sjukt snygg! Nu är du på rätt väg kläd- och utseendemässigt (frissa etc.)!!!

 4. Jessica skriver:

  Nej den där klänningen var inte alls fin. Men stövlarna! <3 Hoppas du snart blir gravid. Själv har jag en ettåring och skulle vilja bli gravid nu på direkten men hans pappa vill vänta lite, i typ ett halvår till men ett halvår är ju såå långt bort! 😉

 5. Anna C skriver:

  Wow! Så snyggt!

 6. Sandra skriver:

  Var har du köpt klänningen?? Väldigt fin!

 7. Matilda skriver:

  Shit, vad snygg du va i klänningen!

 8. Linda - utbildare som vill leda, inspirera och möjliggöra! skriver:

  Snacka om att du utstrålar power! Snyggt!

 9. I mina kretsar är folk också på smällen till höger och vänster, verkar vara nåt som går haha!
  En kompis är jag särskilt glad för, det har tagit väldigt lång tid, men nu äntligen! 🙂

 10. olivia-drömmer om england skriver:

  Det är verkligen en snygg färg på dig!

 11. Lotta skriver:

  Jisses, vilken pangbrud! Säger som ovan, du utstrålar verkligen power. Inte bara ren och skär snygghet, utan du har ”det”. Det syns i ögonen, leendet och hållningen! (Klänningen och stövlarna är bara plus i kanten!) Nästan så att du blir mitt frikort..haha. Kör hårt!

 12. Rebecca skriver:

  Det var en av de finaste outfiten jag har sett på dig 🙂

 13. Perlina skriver:

  Du är snygg.

 14. Helen F skriver:

  Vältränad är alltid bra att vara. På många sätt är det bra!

  Du verkar, efter vad jag läser mig till, vara supertrevligt och grattis till att vara supersnygg också.

  Jag är inte lika vältränad som du men jag har träningsvärk mellan skulderbladen för jag gjorde 12 riktiga armhävningar i förrgår och la till 7 igår. Det är också sjukt bra!

  Kram!

 15. Annika skriver:

  Vet du, jag är gravid och såklart lycklig över det, MEN som jag saknar att vara vältränad och orka. Jag tränade som en tok innan graviditeten men nu är allt bara bortblåst, jag orkar ingenting. Det är ovant, jobbigt och surt. Vad jag vill säga är att det finns två sidor av myntet, både du och jag vet att allt kommer att bli bra, det svåra är att njuta av ens egen situation utan att snegla på andras och bli lite avis. Ja, så är det i alla fall för mig 🙂

 16. Sandra skriver:

  suck, varken gravid eller vältränad. Efter 4 år och 10 månader är det lite svårt att vara glad när magar putar överallt. Men jag försöker. Du ser jättefin ut idag! Som vanligt! Kram

 17. Anna skriver:

  Hot mama! 🙂 Kram

 18. Liz skriver:

  Jag vill inte bara ge dig en komplimang för ditt utseende, skulle liksom vilja säga så mycket mer, men just nu så nöjer jag mig med att säga: fan vad snygg du är!

 19. Azonto skriver:

  Tycker att du är så lik Kerry Washington på din bild! När får vi se dig i en sån här gala-dress då? 😉 http://thegrid10.com/10-favorite-red-carpet-looks-from-kerry-washington/

 20. Linn skriver:

  Jävlar vad snygg du är, Elaine!!! 😀

Lämna en kommentar