Idag fångar vi dagen


20130930-133010.jpg
Tack Sofia för kortet! Så härlig och jag hoppas att folk som gick i närheten av konstverket såg det. Med näsan i mobilen så missar man tyvärr en hel del. Kristian Gidlund, jag tänker på dig. Du ville leva. Vi är skyldiga att fånga dagen när vi har dragit vinstlotten att få vara i livet.

/Elaine, hoppar in i bilen för att köra mamma till jobbet.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Idag fångar vi dagen”


  1. Linda skriver:

    Den var bra! Ja, jag tycker också så, att vi är skyldiga de som inte finns längre, särskilt de som lämnade livet alldeles för tidigt, att ta vara på livet och njuta av det små och stora sakerna. Kram på dig

  2. p. skriver:

    Jo, vi måste våga släppa våra telefoner och höja blicken. Vara närvarande. Men jag tänker ofta att närvaro förenklas till att uppleva det positiva och se det vackra. Jag tror starkt på att vi måste ha tillgång till hela känslospektrat för att alls kunna uppleva. Vi måste kunna våga känna ilska, ge sorg sin tid, ha utrymme för besvikelse och frustration för att kunna se det vackra och känna den starka glädjen. Och vi måste våga ha tråkigt, det är då vi landar och det är då de oväntade tankarna kommer. Så tänker jag.

Lämna en kommentar