I detta nu


Gårdagen var verkligen rolig. Det är så roligt att ha hittat tillbaka till David. Han tog silver igår och det skulle vi fira. Vi sågs bara jag och David innan resten av hans gäng joinade. Vi kom på att det var sex år sedan vi tog en öl ihop. David och jag har ju varit kompisar sedan 1:a ring i gymnasiet, så det är många livsfaser vi har gått igenom. Kul att vi lyckats vara vänner så länge och trots alla förändringar.20130929-140240.jpg

Crille och jag har hängt i en park med Matheo medan Gustav tränade. Det händer inget speciellt idag. Kanske ska till Bromma blocks och handla lite. Vad gör ni? Hände det något skoj igår?

 

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “I detta nu”


 1. Elin skriver:

  Hej Elaine,

  Tack för en härlig blogg (kanske inte just detta inlägg då som just nu är helt tomt i alla fall för mig). 🙂

  Om man får önska, kan inte du göra ett inlägg om att resa i New York med barn. Tips och trix. Och om du kan rekommendera restauranger där man är välkommen med sin lilla. Vore verkligen uppskattat!

  Eller det kanske finns några andra bloggvänner som har gjort New York med bebis och har bra tips att dela med sig av…

 2. Hej Elaine, jag vill tacka för att du inspirerar mig till att träffa min härlig mormor mer än jag gjorde innan. Det känns så bra och min mormor blir så himla glad varje gång vi ses! Så tack!

  Önskar dig en fin söndag!

  Stor Kram från mig!

 3. Chocochock skriver:

  I brist på annat kanske du kan läsa min blogg där kakmonstret ger sig till känna 🙂
  http://chocochock.se

 4. En trogen bloggläsare skriver:

  Hej Elaine !
  Såg dig igår kväll på brunogallerian, ville gå fram och berätta att jag tycker du är grym på många sätt och vis. Så det får bli här istället 🙂
  Din blogg inspirerar, berikar och förgyller min vardag. Tack för det !

  Kramar / en trogen bloggläsare

 5. J skriver:

  Har ägnat helgen åt att frossa i god mat och strosa längs höstvackra Göta kanal, riktigt ljuvligt och något jag kan rekommendera! 😀 kram /J

 6. Ja just denna helg ägnas åt att mysa med min särbo som är på besök här i Singapore. Han kom sent i fredags kväll och igår spenderades med att promenera runt en massa ställen jag gillar i Singapore för att försöka lära honom hur man tar sig runt. Det blev en sväng till både China Town och Little India samt några andra fina och roliga shoppingstråk och platser runt i stan. Mycket mysigt just nu! Avslutade sedan dagen med en smarrig middag vid vattnet och ett glas vin. 🙂

 7. Veronica S. skriver:

  Min helg har tillbringats på bokmässan i Göteborg – fantastiskt kul att få förkovra sig i böcker, kunskap och intressanta samtal. Anledningen till att jag vid just detta tillfälle gick in på din blogg var för övrigt att jag precis noterade att Brasilien är temat för nästa års bokmässa, och jag ville bara säga att jag hoppas att man får se dig där då! 🙂

 8. Oda skriver:

  Jeg sitter på toget fra Oppdal hjem til Oslo. Har ikke møtt noen forfattere i dag, men så sitter jeg jo og strikker i stedet for å lese, så det kan jo bare være derfor. Høst-Norge er jo fint uansett!

 9. Har varit på 60-årskalas igår med massa barn mellan 1-6 år som hade highlife, sådär superroligt som jag själv kommer ihåg att vissa magiska kvällar med massa kusiner och kompisar var när jag var liten. Idag är vi trötta och slitna, men nöjda.

 10. Helena skriver:

  Sitter på jobbet i detta nu, jobbar 12-timmarspass 19-07 men vi har det bra på jobbet (utom när kaffemaskinen var trasig igår…) så det är bara kul. Har hunnit plugga lite finans om nätterna inför tenta om 3 veckor, tiden går alltid så fort på slutet så man får passa på, och att sova hos killen min och åka gokart i kista med halva släkten… Wee!

  Om någon vill känna sig som att de är lite utomlands och vara lite barnsliga så är nog gokart på olearys i kista ett bra tips ;). Hur kul som helst, och de serverar både mat och alkohol för de som ivill ha det!

Lämna en kommentar