Snart hemma med min älskade knodd


IMG_4469

Jag ska ta med honom ut och kolla på traktorer. Vi ska pussas kramas – han har blivit så härligt gosig och det är ju ett bäst-före-datum på det. Man får passa på! Sen får vi se om jag kommer vilja eller orka gå ut. Efter ett dygn i Norge och från min knodd så känns det sådär. Jag vet inte varför det där dåliga samvetet alltid finns med.

Matheo somnar ju 20.00, men ändå tänker jag att jag ska sitta hemma och glo in i en vägg medan han sover som ”straff” för att jag varit borta ett dygn. Är inte det helt sjukt? Matheo känner ju inte av om jag är borta när han sover. Men så funkar mitt mammasamvete.

Nåväl, det hänger på om Gustav tycker det är ok och om David tar guld eller inte. Heja David som tävlar i detta nu!

IMG_4467
Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Snart hemma med min älskade knodd”


  1. Haha, förlåt att jag skrattar men jag ser framför mig hur du sitter och glor i väggen och verkligen liiider dig igenom en totalt understimulerande kväll som ”straff” för att du är en ansvarstagande mamma som försörjer din familj, lever din dröm och gör nytta i världen. Helt knasigt! Ta ett glas vin och pussa din man istället.

    Ett tips är att sätta in någon annan i din situation, då är det ofta lättare att tänka klarare. Ska andra mammor också tråkstraffas när de varit borta ett dygn? Om inte, varför gäller specialregler just för dig?

    Jag läser Kristin Neffs bok om self-compassion just nu och kan verkligen rekommendera den, jag tror den skulle vara till stor hjälp för mammasamvetet.
    <3

  2. Cilla skriver:

    Häftigt å se hjul-lastaren som kommer här hemifrån 🙂

Lämna en kommentar