Jesusambitiös och ödets fina spel på tåget till Lillehammer


Jag kliver på tåget till Lillehammer från Oslo. En tjej har tagit min plats eftersom hon känner den bredvid. Hon frågar om jag kan ta hennes plats 45 två vagnar bort. Inga problem. Jag traskar bort och vem hamnar jag bredvid? En som både läser bloggen och min bok Få sagt det! (Snacka Snyggt på norska) – Oda.20130927-165300.jpg

Både Oda och jag blev glatt överraskade.

Jag: Min bok!

Oda: Min författare!

Boken var väl använd, det gillar jag och så fick hon en signering.

20130927-165644.jpg 20130927-165649.jpg

Mår ni bra förresten? Varit lite trist stämning bland kommentarerna sedan vi debatterade. Men det går väl över efter helgen. Att bli kallad ”jävla idiot” trodde jag inte var vår nivå, men alla har vi dagar i affekt även jag. Alla kan inte hålla stilen hela tiden. ❤Kram på er! Även er som kallar mig idiot. Vet inte varför men antar att jag känner mig lite Jesusambitiös idag. Kanske är det luften i Lillehammer?

/Elaine, har precis traskat upp för en lång backe till sitt hotell i Lillehammer.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Jesusambitiös och ödets fina spel på tåget till Lillehammer”


 1. Åsa skriver:

  Men va? Jag missa att du va i Oslo, annars hade jag allt kommit fram till dig och gett dig en kram. För det förtjänar du allt! Allt bra till dig Elaine! Kos deg i Norge. /Kraaaam

 2. Daniela skriver:

  Apropå överraskande – åt lunch en kollega häromdagen som började prata om ett event under 2012 och dess talare. Hon hinner bara säga ”och så var det en kvinna som pratade om retorik..” när jag direkt kastar ur mig ”ja men Elaine, hon är så jäkla grym, jag vet” och tittar frågade på henne när hon inte kände till bloggen. Som om det var det mest självklara i världen, och det är det nog för mig även jag faktiskt inte tänkt på det innan. Du är grym helt enkelt

 3. Tres skriver:

  Haha, enda frem til nå har jeg trodd at din blogg heter Elaine Elskverdig, har lest feil, men så tror jeg endå det var riktig:-)

 4. Chocochock skriver:

  Vilket häftigt sammanträffande!
  Låt mig få fresta med lite nya chokladsorter:
  http://chocochock.se
  Trevlig helg!

 5. J skriver:

  Åh vad pigg och fräsch du är Elaine!! Det riktigt strålar om dig!! 😀 hoppas du får en fin vistelse i Norge. /J

 6. fia skriver:

  Du är lätt bra du Elaine! Alltid lika spännande att få kika in på bloggen. Å Norge är alltid uppiggande! Trevlig helg! Kram

 7. Helen skriver:

  Åh, Lillehammer er så koselig! Håper jeg en dag er så heldig å få møte deg på toget eller et annet sted. Ha det så hyggelig 🙂

 8. Oda skriver:

  Ja, hva er sannsynligheten? Koselig å treffe på deg, var det i alle fall. Takk for signatur og et fint møte med et viktig forbilde for meg, kan leve lenge på det!

Lämna en kommentar