Tjenixen Tre och alla ni andra mee!


IMG_4944

Jag är på väg till Lillehammer i Oslo där det ska föreläsas. Med mig har jag en icke fungerande telefon. ”Ingen service”. Jag ringde tre och de sa att det är sim kortet som krånglar ”Gå upp och hämta ett nytt i valfri butik”. Sagt och gjort. Fick ett sprillans nytt simkort och ”Ingen service”. De tittade på mig i butiken med stora ögon och sa att ”Det här händer aldrig”. Det är många problem jag har haft med tre som aldrig händer så jag tror faktiskt jag ska ta och köpa mig en trisslott. 🙂 🙁 Nu ska telefonen lämnas in i tre veckor så jag får känna av IRL-livet ytterligare. HALLELUJA VILKEN MÖJLIGHET!!! Eller inte…

Bild 2013-09-27 kl. 11.57 #2

Annars så fick jag en mysig start på morgonen med både gos med Matheo och inbjudan från Ebba von Sydow.

cdb134d2274011e3935222000a1fb825_8

/Elaine, sitter på flygplatsen och klurar på om hon kanske ska byta abonnemang?

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Tjenixen Tre och alla ni andra mee!”


 1. M skriver:

  Jag hade bytt abonnemang, definitivt. Jag har Halebop idag som är på Telias nät, och köpt i teliabutik. Jag har lämnat in tre olika iPhones senaste åren, av olika anledningar (problem med själva mobilen, inte abonnemanget). De två första gångerna fick jag en lånetelefon så jag var aldrig utan en iPhone. Den tredje gången fick jag en ny mobil i handen direkt. Tycker det är helgalet om man blir lämnad helt utan mobil när man måste lämna in en, så som du verkar bli! O_O

 2. Haha. Härligt att höra att jag inte är ensam med krångel från Tre! Skrev svinargt blogginlägg imorse om hur vansinnigt trött jag är på Tre. Maken till krångel varenda gång jag är i deras butik! Sturskade till mig och ringde och sa upp mitt abonnemang idag, känner mig 10 kg lättare nu! Trevlig helg! 🙂

 3. Annika skriver:

  Hej Elaine

  Jag gillar din blogg och läser den dagligen. Jag undrar var du har köpt kappan du har på bilden? Den va riktigt snygg!

 4. Ema skriver:

  Har också fått felet ”ingen service” på min iphone, jag har tele2 så jag gissar att det beror på din telefon och inte tre. Sedan kanske du vill byta från tre av andra anledningar, men tror inte det är deras fel iaf.

 5. Malin skriver:

  Min pojkvän har också haft sjuka problem med Tre. Aldrig täckning, alltid krångel. Nu har han bytt till Telia, som jag också har, och det funkar utmärkt. Det har inte krånglat än i alla fall (peppar peppar)! Har hört att Telenor är bra också!

Lämna en kommentar