Ni inspirerar mig!


När min träning inspirerar andra att nå en hälsosamform så blir jag så himla glad. Det här skrev en bloggvän på instagram och jag kan lugnt säga att det gjorde min dag!

20130820-224913.jpg
Mia jag ska tänka på dig nästa gång jag är en martyr på gymmet. Herregud vad jag kan tycka synd om mig själv. Efter ett träningspass brukar jag vara så trött att jag skelar. Som här fick Natasha syn på mig när hon hade vägarna förbi mitt gym.
20130820-225617.jpg
Idag ska jag kämpa mer på mitt träningspass och det är för att såna som Mia inspirerar mig!

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Ni inspirerar mig!”


 1. Chocochock skriver:

  Roligt att inspirera och inspireras!

  Kanske bäst att du inte läser min blogg, om du inte vill bli sugen på choklad, nu när du är så duktig med träningen 🙂

  http://chocochock.se

 2. Elin Pettersson skriver:

  Åh, Elaine, jag känner inte dig och är ganska ny här, men av det jag läst så verkar du så jävla grym! Idag på föreläsningen tog en av föreläsarna upp din bok (snacka snyggt), det kändes som att det var min kompis hen pratade om och jag blev superstolt! Jag är glad att jag hittat hit och älskar dina inlägg, framför allt det under om plutmunnen. Det är fint att du vågar ta upp känsliga områden, som typ kroppsideal eller liknande. Så jäkla bra är du! Nu till det jag egentligen ville skriva, vilket kanske kan bli en gnutta problematiskt i samband med ideal-hets men(!), dina ben är så fantastiskt jävla snygga! Hela du är suverän och jag ville bara peppa dig lite. Fortsätt med det du gör, du är fabulös hur du än är och hur du än ser ut. Stor kram! Från Trollywood.

 3. esterii skriver:

  Jag fick inte med mitt inlägg hos Ladyn, kanske är en för gammeldags.)

 4. sanna skriver:

  och du inspirerar mig. efter vårt samtal om okändas mobbning av överviktiga, så har jag hittat min balans som jag saknat hela livet. gått ner 15 kg än så länge 🙂 tack för all inspiration. om du som nybliven mamma kunde ta dig tiden att träna, så kunde ju inte jag köra med mina ursäkter längre, utan desperate housewifes gick faktiskt att spela in, och ja, man blir blöt om det regnar ute, men va fan, man ska ju ändå duscha sen? alla mina ursäkter är borta och mycket är tack vare dig och det du gjorde för mig. när du länkade till min blogg den gången så fick jag så många fina och underbara kommentarer av tjejer, så jag började gråta. det fick mig att bli mer motiverad och sen dess har jag inte slutat leta efter motivationen. jag kämpar på och gör så gott jag kan, för jag ska leva hela livet i denna kroppen så jag vill att vi blir bästa vänner 🙂 tack för allt du gör elaine, du är en nära vän – bakom skärm – 🙂

 5. sanna skriver:

  och du inspirerar mig. efter vårt samtal om okändas mobbning av överviktiga, så har jag hittat min balans som jag saknat hela livet. gått ner 15 kg än så länge 🙂 tack för all inspiration. om du som nybliven mamma kunde ta dig tiden att träna, så kunde ju inte jag köra med mina ursäkter längre, utan desperate housewifes gick faktiskt att spela in, och ja, man blir blöt om det regnar ute, men va fan, man ska ju ändå duscha sen? alla mina ursäkter är borta och mycket är tack vare dig och det du gjorde för mig. när du länkade till min blogg den gången så fick jag så många fina och underbara kommentarer av tjejer, så jag började gråta. det fick mig att bli mer motiverad och sen dess har jag inte slutat leta efter motivationen. jag kämpar på och gör så gott jag kan, för jag ska leva hela livet i denna kroppen så jag vill att vi blir bästa vänner 🙂 tack för allt du gör elaine, du är en nära vän – bakom skärm – 🙂 <3

 6. Simon skriver:

  Vet att jag blir helt off topic men var bara tvungen att länka till detta klippet med Brasiliens President Dilma Rousseff : http://www.youtube.com/watch?v=6s59yid8wQA . Avundas dig väldigt mycket(eller kanske inspireras av)att du kan Português, sjukt vackert språk. Får långtråkiga FN överläggningar att bli intressanta trots att jag förstår ytterst få ord av vad hon säger. //Bless

 7. Maria Jensen skriver:

  Åååhh tack Elaine!! Blev så förvånad att min kommentar dyker upp på bloggen! Hoppas den kan inspirera många 😀 Du är en så underbar person och grym! Just nu så har jag startat en träningsgrupp via ”Hitta Flytet” i BLT (Blekinge Läns Tidning). Där ska jag coacha en grupp härliga kvinnor i åldrarna 23-72! Helt otroligt gäng och vi ska nu under 5veckor träna och testa massa skoj! Jag gästbloggar på BLT: http://www.bltsydostran.se/blogg/hittaflytet/2013/09/26/gastbloggare-traningsinspirator-maria-jensen/ Kram på dig!!

Lämna en kommentar