Spöken med fotfetisch


20130924-220105.jpg
Jeanstjejen är tillbaka! Pennkjolar och toppar i all ära, men jag älskar byxor. Gärna höga som håller sidfläsket på plats. Låga byxor är så taskiga mot min kropp. Och det ska vara stretchbyxor. Jag är trött på Acne. Tycker att de är alldeles för tajta och korta. Har ni några tips på höga sköna byxor med långa ben?

Annars då?

Jo tack bara bra! Kursen går fintfint och jag fick mitt rum uppgraderat till ett annat. Jag sa att det behövs inte. Men när de lockade med badkar så hann de bara säga ”och” tills jag snabbt avbröt med ÅKEJ! Jag köpte med mig en badbomb och klev in i prinsessrummet. Man kan säga att ”hen” inte bor här.
20130924-224043.jpg
Härligt för en natt tycker jag även om jag faktiskt gillade min lilla lyxiga fängelsecell jag hade igår. Jag tog min badbomb och lät den lösas upp under vattnet och i mina händer. Jag vill inte vara sån men kolla den här badbomben, vilken godbit!

20130924-224559.jpg

Sov jag gott? Hyfsat? Varma täcken. Men det är ju bara att ha fötterna utanför täcket! Lätt för dig att säga din dromedar. Jag bor i Görvälns norra flygel och i nått av rummen i denna flygeln så traskar ett spöke omkring. Vet inte varför jag tror att spöken skulle vara intresserade av tår, men mina får hen inte ta i.

/Elaine, trycker på publiceraknappen, visslar och låtsats att ingen av hennes kunder läser detta…

Bloggvännerna har ordet

26 svar till “Spöken med fotfetisch”


 1. Monique skriver:

  Elaine! Jag håller med, tipsar om dessa: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/jeans/cheap-monday-433/tight-very-stretch-black-433549-14/

  Super sköna, Snygga svarta jeans som dessutom döljer kärlekshandtagen!

 2. josefin skriver:

  Elaine, Tiger of Sweden’s jeans Kelly är bäst! jag har dem i fyra olika färger, de sviker aldrig!

 3. Linda skriver:

  Jag har hittat helt underbara diesel-jeans. De är lagom höga, finns i olika längder, sitter tajt men är hur sköna som helst! De heter ”skinzee”. Testa!

 4. Jennifer skriver:

  DrDenim har massvis med modeller och är lika sköna som leggins! De finns i olika höga midjor, tror Plenty är den modell som har lite högre midja. De har ett superpris på 399kr dessutom! 🙂 Älskar dem. De går dock inte ihop med din filosofi om bra kvalitet för det är tyvärr rätt tunt tyg.

 5. Haha! Nä, spöken äter inte tår, de kittlar de bara 😛

  När det gäller jeans har jag inget att komma med, jag är nästan lika lång som en smurf ungefär nämligen…

  Den badbomben såg god ut! 😀

 6. Matilda skriver:

  Hej Elaine!

  Vore intressant och viktigt om du ville kommentera miss skinnykampanjen tycker jag! Skönt att det var en prkupp men hur tänkte du när du såg det?

  Bästa lagom höga byxan i grym kvalitet tycker jag Twist & Tango har. Jag har dem i fyra färger! http://www.twisttango.com/julie-trousers-black

  Kram

 7. Annika skriver:

  Med min stolta längd på 180 och de långa benen som ingår i den kan jag rekommendera cheap monday eller weekdays jeans. Bra kvalitet och stort urval på färger/slitningar. Kram till dig och ha en super dag!

 8. Jessica skriver:

  Har 2 absoluta favoriter!
  Nuide high kai
  Crocker pow (high waist 2nd skin) bor i dom!

 9. inkku skriver:

  Tiger har helt underbara höga jeans! Passar MÅNGA former! Jag har ett par och jag är lång och small med få former medans en vän är kort med stora former. Rekommenderar starkt!

 10. Snygging! Har tyvärr inga tips på jeans, tycker själv att det är supersvårt att hitta tillräckligt långa jeans som sitter snyggt. Har av erfarenhet lärt mej att prislappen inte säger nånting, många gånger är dom billigaste jeansen dom som sitter snyggast tycker jag!

 11. Tove skriver:

  Du ser ut att ha ungefär samma kroppstyp som mig. Levis demi curve, classic rise, slim. De är bästbästbäst!

 12. Linnéa skriver:

  Säger som ovanstående, Tiger!! Den modellen jag har heter Ruby och är hög, stretch och superlånga i benen. Kan nämna att de äter sig väldigt mycket, för jag fick byta ner mig i storlek två gånger trots att de satt tight när jag provade dem 🙂

 13. Cecilia skriver:

  Hej Elaine!

  Måste tipsa om jeans från BikBok.
  De är smala, finns i olika längd i benen, hög midja och är hur sköna som helst!
  Plus att det är ngt speciellt med stretchen så de töjer sig inte, pris från 499:-
  Tror de heter Super flex..

  Kram

 14. Cecilia Grahn skriver:

  Hej Elaine!

  Jag vill tipsa dig om Diesels nya jeans som finns att köpa på Carlings. Jag har själv precis köpt dom i svart och dom är underbara. Dom är höga och dom formar sig efter din kropp och dom töjer sig inte. Underbara och sitter som en smäck!! 1499:- kostar dom

  Kram

 15. Maria skriver:

  Hej Elaine och alla ni andra!

  Det kan kallas sidfläsk, love handles och lite av varje – men jag måste bara dela med mig av roligaste Mia Skäringers benämning: volanger!

  Det ni 🙂

  Och Elaine, du ser helt tiptop ut som vanligt 🙂

  Kram M

 16. Linn Emilie skriver:

  Heisann, jeg har også lenge lett etter gode jeans og guess what, good news, det trenger ikke en gang å være dyrt for jeans som går litt lenger opp, sitter fint, du får lengre bein (ettersom de går lengre opp) og de er streetch og finnes i MANGE farger og også vanlig jeans materiale, du kan kjøpe med på VERO MODA og tror også på ONLY butikker og de er fra PIECES. De har dragkjede/glidelås (som det heter på norsk) på baksiden. Jeg prøvde å kjøpe dem fra nelly.com en gang, men jeg vil anbefale og gå i butikken og prøve dem heller, mye bedre. Dem jeg bestilte fra Nelly passet faktisk ikke så bra og var et annet materiale enn dem de selger i butikken. Håper du får testet dem. MVH et STORT fan av deg og din blogg, du er fantastisk 🙂

 17. Freedomtravel skriver:

  Jag har precis upptäckt att det funkar att köpa byxor på nätet. Jag köpte tre par stretchjeans på Bubbleroom för 1000 kr tillsammans. Passar perfekt! 🙂

 18. Alexandra skriver:

  Hej Elaine, jag är 180 cm med sidfläsk och långa ben. Mitt senaste fynd är h&m slim regular i stretch. Sååå sköna! Plus att man kan välja längd på benen 🙂 lycka till och tack för att du är så härlig!

 19. Malin skriver:

  Dr Denim! Skitbra! Sjukt stretchiga och smiter åt sådär perfekt. Jag är 175 cm lång och har i och för sig inte så mycket sidfläsk, men älskar ändå höga brallor! De finns bland annat på Carlings om du vill prova, annars kan du köpa dem lite överallt, typ här: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/jeans/dr-denim-202/solitare-leggings-217678-14/

 20. Kicki skriver:

  Rag and bone i modellen Heritage har fått mig att överge Acne. Aldrig mer osköna jeans!

 21. Sara skriver:

  Modellen ”stella” inne på kappahl är gudomligt skön! Iallafall i svart 🙂

 22. Solmaz skriver:

  Elaine! Jag brukar inte kommentera bloggar men måste bara säga att H&M har grymma (höga) jeans som jag precis köpt två par av! 🙂 För bara 400 spänn styck. http://www.hm.com/se/product/14060?article=14060-A
  http://www.hm.com/se/product/03505?article=03505-A

 23. Sara skriver:

  Jag har alltid haft lite smått panikkänsla när det är dag att köpa/prova jeans.
  För inga märken har gjort jeans med hög midja som passar min kroppsform (Bredäng rumpa, smal midja). Men äntligen har jag hittat det perfekta märket.
  Tiger of Sweden modell Kelly. Dom är perfekta. Och dem håller formen hur
  Många gånger man använder dem.

  Så tiger of Sweden modell Kelly kan jag varmt rekommendera!!

  Du har en väldigt inspirerande blogg för övrigt. Mvh Sara

 24. Emily skriver:

  Ett bra budgettips är Kapphals jeans!

 25. emily skriver:

  Dr Denim är fantastiska! Finns i olika modeller, varav en är låg, en lite högre och en superhög. Världens skönaste jeans!

 26. Många bra, och dyra, tips här. Jag är som du – mammazilla, fitnesszilla och lång. Senast byxköpet var på Flash av alla ställen. Förmodligen en affär du, liksom jag tidigare gjort, gått förbi för att det är en ”tantaffär”. Jag hittar faktiskt mycket fint där! Betalade knappt 400 pix för ett par grymt sköna svarta stretchjeans sist. De har byxor i vanlig längd och med extra längd och sidfläskhållare :-). Rekommenderas när pengar behöver sparas till annat!

Lämna en kommentar