Ok hösten, nu kör vi! All in!


Häromdagen laddade jag för hösten. Jag bestämde mig för att jag inte ska sörja sommaren, jag ska go all in för hösten. Jag drog på mig den mysigaste tröjan jag kunde hitta i garderoben. Ingen stickig utan sådär len så man bara myser.

20130824-144458.jpg

Jag valde en bok som jag verkligen ville läsa.

20130824-144508.jpg

Åkte in till stan, satte mig på ett café och beställde in det godaste teet jag vet – champagnesmak.

20130824-144436.jpg

Kom hem. Tappade upp ett bad, tände vaniljljuset från IKEA – mest för att det väcker en massa studentminnen och jag hade bestämt mig för att ta ett drömbad – jag drömmer tillbaka om hur det var för. Men inte på vilket sätt som helst. Jag gör om mina minnen och blir den där coola tjejen som hade alla svar på tal som jag aldrig fann när jag var tonåring. Som när Mia kastade en ärta som landade på min nya hylla till tuttar. Det minns jag så väl. Jag skämdes för mina stora pubertetsklara tuttar och hon retade mig och sa ”kolla vilken hylla, den håller kvar ärtan!”. Alla började skratta runt bordet. Jag fann mig rätt bra i den situationen på riktigt. Jag tog en ärta kastade tillbaka och sa ”Nej men, fritt fall!”! Haha, det kunde hon gott ha!

 

20130824-144518.jpg

Produkterna fick jag från Bella! Himla go höstpresent att ge bara sådär. <3

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Ok hösten, nu kör vi! All in!”


 1. Snabbmakaroner skriver:

  Men åh, det var verkligen en helt perfekt höstdag det där!

 2. Jenny skriver:

  Härlig inställning! Duschcremen från Rituals är bara så UNDERBAR! Du kommer troligen aldrig vilja ha någon annan.

 3. Jeanette skriver:

  Mys Elaine is back 😉 hihi… Ser jätte härligt ut och hösten är rätt årstid för mys!

 4. Stina skriver:

  Älskar hösten för då får jag ha mina tweedkavajer och hatt. Och kashmirkoftor. Och tända ljus hemma. Och se alla underbara färger ute innan löven faller.

  Jag älskade Susan Cains bok, för jag kände igen mig i den. Ja, jag är introvert i många fall. Jag får min energi i ensamhet, och kan bli uttröttad av för mycket mingel. Men samtidigt älskar jag att hålla kurser och vara handledare på jobbet. Det är situationer där jag känner mig hemma. Men ibland får svårt att uttrycka mig, så i våras gick jag en retorikkurs, och det var hemskt. Hemskt att behöva stå framför klassen och försöka fånga dem. Samtidigt otroligt lärorikt och den bästa kurs jag någonsin gått. Många av mina klasskamrater var så mycket bättre retoriskt än jag, men jag fick ett B i betyg som jag är otroligt stolt över.

  Trevlig läsning! Och tack för en inspirerande blogg på så många sätt!

 5. Älskar Rituals!!! Bra present – du kommer inte kunna använda nån annan kräm sen! Ska köpa mer imorgon faktiskt 🙂

  P.s. Är det konstigt om jag ibland hoppas på att stöta på dig på stan? Bara för att du känns som en grym person och jag skulle tycka att det vore amazing att hälsa på dig? *tihi*

 6. Petite Caja skriver:

  Du får gärna berätta vad du tyckte om boken när du läst ut den, jag har funderat ett tag på att läsa någon av alla de där introvert-böckerna (dock är boklistan alltid för lång).

  • Anna skriver:

   Jag har läst ”Introvert – den tysta revolutionen” av Linus Jonkman, den tyckte jag var bra. Inte för tung utan lättläst och tankeväckande.

 7. Matilda skriver:

  Stackarn var sækert osæker på din egna små nyponknoppar. Tonåren alltså….. Aldrig mer! Har precis trillat in i din bloggsfær och kænner mig jækligt nøjd med det! Go blogg! 🙂

Lämna en kommentar