Paula Uribe ska på bliddejt med mig och Bella


Det är höst! Hösten brukar komma smygandes som en liten försiktig kyss med färgglada löv och halvkalla briser. Men nu kom den som en örfil på morgonen och sa ”JAG ÄR HÄR! Givvakt! På med skinnjacka, stövlar och halsduk!” Och jag sa Yes sir Höst!!

20130923-093626.jpg

Dagen bjuder ändå på en massa härligt. Jag ska skriva färdigt uppgraderingen av Snacka Snyggt som kommer ut i ny utgåva nästa år. Jag skriver om hur man snackar med olika personlighetstyper, mentala retoriska platser och konsten att hålla tal som folk vill höra. Klockan 12.00 ska jag träna med David. 14.30 ska jag fika med Bella och Paula Uribe. Så kul! Paula och jag har velat träffas länge men inte fått till det. Nu kom jag på att det vore kul för Paula och Bella att träffas, två unga mammor som kör sitt eget race med två av Sveriges största bloggar. Så man kan säga att Paula ska på en blinddejt med mig och Bella. Undrar om hon är nervös. 🙂

 

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Paula Uribe ska på bliddejt med mig och Bella”


 1. Hanna skriver:

  Åh Elaine!
  Jag vart helt varm i hjärtat när jag läste att du och bella ska träffa Paula. Jag vet ju dock inte varför men Paula verkar vara en sån härlig och fin tjej och du är ju lite av vår stora syster här på bloggen.
  HOPPAS att ni får en underbart fin stund och jag önskar er alla en härlig vecka! 🙂
  KRAM!

  • Elaine skriver:

   Paula verkar vara underbar! haha, ja jag känner mig lite som en storasyster som ska sammanföra två småsyrror! 🙂 Tack för fina ord! Stor kram!

 2. Vilken härlig höst-outfit!
  Jag älskar hösten, men imorse höll jag på att få skrämselhicka… det såg ut som frost på vindrutan! Såg ut som… jag kunde få bort det med fönsterskrapan 🙂
  Ha så skoj på dejten!

 3. Vad kul!

  Skickar varma kramar från Indien <3 (Och är inte alls avis på doftljus, höstfärger och mysiga kvällar i mörkret…..)

 4. Lotta skriver:

  Vi har haft höst i flera dagar i Skåne men just idag är det varmt och soligt igen. Man får vara tacksam för det lilla.

  Tyvärr dras jag med en svårartad variant av språkfascism så trots att jag verkligen har försökt och skulle vilja låta bli att kommentera ditt ”giv vakt” så blir jag ändå tvungen att göra det. Rätt stavning är ”givakt”, eller ”giv akt” vilket är uttryckets ursprung. Det har alltså ingenting med någon vakt att göra. Förlåt!

  Lotta

 5. Holly skriver:

  Jag har länge funderat på en sak och undrar vad du tycker. När man driver ett projekt/fråga/uppgift och får ett mindre lyckat resultat händer det att en får kommentarer som: – Ja det kunde jag ha berättat för dig från början att det inte skulle fungera!

  Hur bemöter man det? Själv får jag bara lust att skrika, ja men varför sa du inte det då?!

  • Elaine skriver:

   Kunde personen hålla klaffen innan så ska hen gott hålla klaffen efter. Säg att ”I fortsättningen skulle jag uppskatta att du delade din tankar innan. Ditt as.” Överväg att ta bort den sista delen i meningen. 🙂 Kram

Lämna en kommentar