Faje och jag


20130921-124122.jpg
Jag tycker vi blev fina! Nu ska jag iväg på en 20 minuters kort föreläsning. Tydligen så kommer ett gäng av er bloggvänner vara där, så kul! Vi ses klockan 15.00.

Ikväll blir det middag med Jossan, Crille och Vincent.❤
/Elaine, klurar på om hon ska byta om.

Bloggvännerna har ordet

14 svar till “Faje och jag”


 1. Tina skriver:

  Elaine,
  Du verkar ha fått en underbar man. Han låter dig ”leka” med dina kompisar i den utsträckning du vill. Han verkar inte visa någon svartsjuka. Han kräver inte att själv får gå ut med kompisar på fester m m lika mycket som du. Är detta vanligt, tror du, att män är så eller är Gustav ett undantagsfall?
  Detta är inte min erfarenhet.

 2. Tina skriver:

  p.s Elaine, Vad hade hänt om Gustav krävt att du skulle vara hemma med honom och Matheo på kvällarna? d.s

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Vi ”kräver” inget av varandra. En gång i veckan går jag ut med kompisar, en gång i veckan går Gustav ut med kompisar. Så jag är en ganska ”underbar” jag med, men jag bloggar inte om Gustavs kompisträffar.

   Sen har Gustav jag och Matheo kvällar ihop som jag inte bloggar om för deras och min integritets skull. Glöm inte bort att du får ett fragment av migt liv.

 3. Vilken fin bild! Älskar din kavaj, ursnygg!
  Måste få säga att Faje är riktigt snygg va? Det får man väl säga?

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Haha klart man får säga, men jag kommer skvallra! Han behöver lite egoboost! 🙂

   • Ema skriver:

    Elaine, avslöjar du inte väl mycket om dina vänner? Först med inlägget om skilsmässor och sedan att din vän behövde en egoboost? Det behöver naturligtvis inte vara samma person du pratar om men många, inklusive jag själv kan tolka sånt här fel och det hade varit synd om någon av dina vänner tog illa upp av uppmärksamheten.

    Sedan kanske du och dina vänner redan pratat igenom det här och alla tycker det är ok, och då tar jag naturligtvis tillbaka allt!

    • S skriver:

     @ema .. menar inget illa mot Elaine alls.. ingen kritik .. men så tänkte jag med . Hoppas de inte är så iallafall han verkar så fin person o hoppas han får va glad 🙂

     • Elaine skriver:

      Oj, ja jag kan nog var hemmablind ibland. Tack för feedback. Det är ingen fara på taket med Faje, det enda är att han hatar att vara med på bild. Får han höra att han är het så tänkte jag att det kan ändras lite. Kram på er

 4. Tina skriver:

  Elaine,
  Tack för ditt svar. Efter det förstår jag att er relation är som de flesta andras när det gäller kompisrelationer. Det var jag som fått fel uppfattning. Det är som du skriver. Vi får ett fragment av ditt liv.
  Det är såå roligt att följa din blogg.
  Har sett dig på TV och hört dig på radio. Nu senast med Annika Jankell.
  Du är superduktig. Beundrar dig.

 5. Mikaela skriver:

  Tack för igår Elaine! Kul att lyssna på dig igen (har sett dig en gång tidigare för typ 10 år sedan). Gillade verkligen din farfarhistoria 🙂

  • Elaine skriver:

   Åh tack för att ni kom! Och ledsen att jag var så virrig och inte fattade att det var ni förrän jag var på scenen! Stor kram!

 6. Petra skriver:

  Måste bara säga att du gjorde min dag igår… Så duktig och inspirerande!!! Jag har tidigare bara läst om dig men aldrig fått chansen att se dig i verkligheten. Du ÖVERTRAFFADE mina förväntningar big time! Lycka till med allt!
  Förresten… Vad har du läst för något? Vad har du för utbildning?
  Kram och fin söndag!

 7. Jenny skriver:

  Oh Elaine.. VET DU HUR ARG jag är på dig! Eller ja egentligen mig själv.. Haha.. Jag har asssgarvat åt dina formuleringar och blivit helt varm i hjärtat så många gånger av dina inlägg (att jag sedan en tid tillbaka blivit Elaine ”blogg” beroende, inte Elaine Stalker beroende haha).

  Sedan har jag försökt hitta dessa jävla kommentera knapparna haha men inte lyckats hitta dem, förrens i dag:) Och jag är nog världens lyckligaste!!

  Ville bara meddela/skriva tack till dig! Tack för att du bjuder så mycket på dig själv, och för att du skriver så bra, man känner dina positiva vibbar ända hit till förorten.. Jag bara ÄLSKAR din blogg (ps är ingen stalker eller ”tappade ordet”)

  / 🙂 Kram Jenny

  Ps. älskar hur du kallar dina haters för troll hihi 🙂

Lämna en kommentar