”Meryem varför håller prästen om dig?”


För exakt två år sedan och dessutom på klockslaget så var jag så lycklig att jag höll på att spricka. Jag hade precis blivit fixad till max och kände mig sådär galet snygg som man kan göra. Ni vet de där dagar då man ser sig i spegeln och bara GAAAAT DAMN! Haha, det är inte ofta men oj vad jag älskar de dagarna. När jag gifte mig var helt klart en sån dag och jag var bara minuter från att träffa min prins.

Att träffa honom var magiskt och rörande förstås. Här ser ni en spänd och förväntansfull Gustav stå och vänta.

IMG_0411

Jag är så lycklig att jag nästan spricker här

IMG_0415

Gustav började gråta när han såg mig och då kände jag ännu mer att Ja, jag är fan en hottie idag. Haha, det var inte förrän vi var i kyrkan som det slog mig att vi skulle gifta oss och jag nästan började fulgråta.

110917-5251-3

Det här kortet är så roligt för Meryems mamma tittade på det och frågade varför prästen tog på henne. Haha, ”prästen” var ju Stefan – min best man.

110917-5111-3

Hela dagen var helt underbar och festen var ljuvlig. Här ser ni min festklänning

110917-6239-3

/Elaine, dansar vidare i livet med sin älskade man.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “”Meryem varför håller prästen om dig?””


 1. sanna skriver:

  vilka underbara kort och vad fin du var på din bröllopsdag. vilken klänning alltså 🙂 säger som jag brukar, det strålar alltid om dig, du är vacker som en gudinna och man kan riktigt se hur lycklig du är. så glad för din skull 🙂 jag är så otroligt tacksam att jag ramlade in på den här bloggen för något år sedan, för du har betytt mycket för mig. du har fått mig att tänka till. att tänka om. och att tänka efter. jag tackar dig för det. kramar.

 2. Pauline skriver:

  Tvåååå år?! Jisses jag minns det som om det vore några månader sedan bara.

  Fint inlägg!

 3. Maline skriver:

  Grattis!

  Ni är ett väldigt fint par, visst ser ni båda ut att vara riktiga hotties på dessa bilder 😉 men främst är bilderna så ljuvliga för att de rymmer så mycket glädje, ni strålar av kärlek och det är ju faktiskt bara helt jävla fucking amazing 🙂

  Ha det fint!

 4. Helt underbart! Bara helt underbart! Önskar er en lång och lycklig livsdans!

 5. Linda skriver:

  Stort grattis till er! Ja du var verkligen jättevacker på din dag och ja det strålar om er på bilderna! Jag gifte mig för fem år sen, och har aldrig känt mig så vacker som den dagen, men så hade jag ju proffshjälp med tillfixningen oxå ;). Plus att jag fick gifta mig med min stora kärlek också <3!

 6. Du ser ALLTID fantastisk ut =) Men du var snäppet högre än det på bröllopet, helt klart =)

 7. Ulrika skriver:

  Du ser verkligen otroligt glad och vacker ut i videon. Den gör mig alldeles varm inombords när jag ser den. 🙂

  Det är lite lustigt att ni gifte er exakt samma dag som jag fyllde 30 år.Jag firade den dock inte alls.

Lämna en kommentar