På pensionärsjakt


Som föreläsare så får man oftast en gåva efter föreläsning. Väldigt ofta är det en bukett och eftersom blommorna dör på väg hem så brukar jag ge bort dem till nån pensionär. De brukar bli så himla glada. Så här ser ni mig på pensionärsjakt i Göteborgs tågstation.

20130913-123744.jpg

Måltavlan i sikte nu måste jag bara hitta en lämplig ”attack” så jag inte skrämmer dem.

20130913-124040.jpg

Damen blev så glad att hon kramade om mig! ❤

20130913-124137.jpg

Så med ett varmt hjärta lämnade jag dem med och Göteborgs central fick två lite gladare pensionärer.❤

20130913-124234.jpg

/Elaine, tar en tugga av sin lunch medan hon ägnar sin farfar Arne en tanke.

Bloggvännerna har ordet

28 svar till “På pensionärsjakt”


 1. Kaisa skriver:

  Jasså, du gav bort Kungälvsblommorna 🙂
  Bra föreläsning idag, tack/Kaisa

 2. Hanna skriver:

  Fint gjort! Vill egentligen bara tacka før att du ær en sån fin førebild. Får många goda skratt och du diskuterar många tænkværda saker. Gillar också ditt latinoblod och att du vågar sæga ifrån :). Ha en fin helg! Kram

 3. Sharing IS caring, bra där Elaine! Trevlig helg!

 4. Linnéa skriver:

  Men, en sån fin tanke! Att det är så enkelt att sprida lite glädje, egentligen.

 5. Cathrine skriver:

  Du är så himla fin Elaine! Tänk vad glada de blev av blommorna. De kommer säkert ha dem på sitt köksbord och le till lite varje gång de ser dem. Vad härligt tycker jag!

 6. Frida skriver:

  Så himla fint av dig! Hoppas du och lilla familjen får en mysig helg 🙂

 7. Sofie skriver:

  Det var riktigt fint gjort av dig. Inspirerad. <3

 8. Så himla fint att du gör detta tycker jag! 🙂 Blir lika glad varje gång du delar med dig av det också 🙂 Trevlig helg!

 9. Mary Sane skriver:

  Älskar när du gör så här!

 10. Cajsa skriver:

  Åh såg dig på espresso house men ville inte gå fram, du pratade i telefon. Snygg och cool såg du ut iallafall! Tack för att du delar med dig av (inte allt såklart) ditt liv! Puss

 11. Josefin skriver:

  Åh vad glad jag blev i hjärtat av detta inlägg <3 Tack.
  P.S. Min farfar hette också Arne, saknar honom oerhört mycket! D.S.

 12. Johanna skriver:

  Nu sitter jag på bussen hem och inser att jag kunde fått sett dig på stationen! Du inspirerar mig så och de hade vart så kul och träffa dig även om jag kanske inte våga gå fram! Du är så cool! Hoppas du får en trevlig helg!:) kram Johanna

 13. Linn skriver:

  vad härligt och fint av dig 🙂

 14. Så vackra bilder och fin gest!

  Men jag kan inte låta bli att fundera varför man ger en föreläsare blommor egentligen… De borde vara väl medvetna om att många reser och inte kan ta med blommorna osv. 🙂

 15. J skriver:

  Hej Elaine! Tack för en jättebra blogg som verkligen inspirerar och får en att tänka till om både roliga och allvarliga saker.

  Tänkte bara höra vad du tycker om Miley Cyrus nya video (Wrecking Ball). Blir så ledsen när jag läser kommentarerna till youtube-klippet där de kallar henne hora och slampa. Jag menar, herregud, om kvinnan vill åka naken fram och tillbaka på en sån där demoleringskula så får hon väl göra det. Vem bryr sig? Det ser ju ganska kul ut t.o.m. Hade inte haft nåt emot att göra det själv 😛

  Tycker låten är jättebra och videon både modig och utelämnande (på ett vackert sätt) och blir så förbannad när människor är så dömande. Tycker det vore jätteskönt om du nämnde något om det eftersom du har möjlighet att påverka så många människor.
  Tack och trevlig helg!

 16. Gabriella skriver:

  Det här är varför vi tycker så himla mycket om dig Elaine!

 17. Johanna - Potentialutforskare skriver:

  Åhh…jag blir alldeles varm i hjärtat! Vad härligt att få göra någons dag! Kram

 18. Ninni skriver:

  Generöst och fullständigt underbart!

 19. Åh, random acts of kindness är verkligen världens bästa grej. Tack vare din vänlighet blev både din, pensionärernas och alla bloggläsares dag lite bättre. 🙂

 20. Jennifer Jokinen skriver:

  Hej,
  jag vill bara säga att medan dem flesta bloggar ger mig ångest (där bloggare skriver om allt dem gör, all hälsosam mat dem lagar, all stenhård träning etc) så är din blogg den enda som gör mig glad och lugn, vilket är SKITGRYMT en fredagkväll med huvudvärk! Du peppar och inspirerar!

  Ha en trevlig helg!
  Jennifer

 21. Det tycker jag är superfint gjort av dig =)

 22. my skriver:

  Så fint gjort! Fler som du åt folket ! 🙂

Lämna en kommentar