Saker som värmde från bröllopet


I väntan på middagen så lär man ju bland annat känna bordet man sitter med, och så sitter man och spanar lite på den vackra omgivningen.

20130901-150703.jpg

Då blir festhäftet skoj och beskrivningarna av mig och Gustav, det värmde massor.

20130901-150525.jpg

Gustav och jag satt så här hela middagen. ❤ Bröllop och kärleken, det smittar.

20130901-150535.jpg
Sen var det otroligt varmt att hålla tal för Bella. Hon har blivit lite som en lillasyster för mig, även om hon klarar sig själv och är klok som en uggla så känner jag ändå ett visst… Hur ska jag beskriva det? När vi går på stan så skyddar jag henne från påflugna människor. Och när hon hade svårt för nåt år sedan på hösten så satt vi i min soffa drack te medan jag berättade om
mina svåra tider när jag var i hennes ålder. Både Bella och jag har haft speciella omständigheter i uppväxten. Men nu fick vi båda träffa varsin prins och skapa nåt alldeles eget. En egen kärna och familj. Hon var så vacker och framför allt lycklig igår. Jag har aldrig sett henne så. Och efter allt som hon har gått igenom så blev gårdagen extra känslofylld.

20130901-181559.jpg
Usch, nu blev jag tårögd. Är bakis och gråtmild.

Sen går skrivandes sådär. Känns som jag åker 40km/h på en motorväg, gasen i botten men jäklar vad långsamt det går.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Saker som värmde från bröllopet”


 1. daniela skriver:

  jättevacker bild på er! och vilken härlig blogg du har, måste börja följa den 🙂

 2. Lis skriver:

  Man blir onekligen lite gråtmild när man läser vad du skriver. Fin bild på er också.

 3. Vilka vackra ord om dig och Gustav! Du och ”lillsyrran” är supergoa!

 4. Babbsan skriver:

  Åååh vad fint! Jag blir också rörd och känner att det även finns hopp när ni båda gått igenom liknande upplevelser, liksom jag.

 5. Katia skriver:

  Vad fint du skriver om er två. Och fina bilder förstås!

 6. KS skriver:

  Fina bilder! Ni verkar ha haft kul! En fundering: skulle inte Angelica vara tärna också?
  Är det verkligen OK för de andra tre gästerna att deras beskrivningar visas för fler än bröllopsgästerna? Jag skulle ha blivit rätt sur att outas sådär i en blogg.

 7. Amna skriver:

  Du var verkligen finast av alla Bilder jag sett! Den gula färgen på
  Klänningen passar dig så bra! Ta hand om
  Dig!

Lämna en kommentar