Helt underbart!


Av respekt till Odd & Bellas integritet så lägger jag inte upp några bilder på dem. Jag har sett att trafiken ökat markant för att folk vill få en glimt av bröllopet. Ni kan få en glimt, men Odd och Bella får ni se när de känner för det själva. Tycker det är bra att de får vara i fred.

Bröllopet var helt underbart! Romantiskt, intimt och så vackert! Mycket skratt, tårar och dans. Jag älskade min tärnklänning, det är ju tack vare er som det tillslut blev en gul.

20130901-102930.jpg
Att få träffa Gustav i kyrkan var himla fint, vi hade ju inte setts på fyra dagar. Jag var så galet kär i honom igår, ville hångla i varje hörn.

Jag var så glad över att jag inte hade bh under klänningen. Haha, inte för hånglets skull utan mina ”nya” bröst. Så stora bröst som jag hade förut så hade det aldrig gått. Nu är de ju mer ”rörliga” än förut, men Denise och Angielina lovade att hojta till om en nipple skulle hitta ut. Sen vet ni ju att hela den här bröst-efter-amning-grejen har varit rätt stor för mig. Men Gustav avdramatiserade det rätt bra.

Jag viskar: Jag har ingen bh på mig.

Gustav ser sig omkring och viskar tillbaka: Inte jag heller.

20130901-103446.jpg

God mat och mycket dans. Angielina Denise och jag höll ställningarna på dansgolvet mest hela tiden. Vet inte varför men det är alltid tärnorna och toastmaster som går bananas på dansgolvet. 🙂

20130901-103927.jpg 20130901-103933.jpg 20130901-104642.jpg 20130901-104654.jpg20130901-103954.jpg

Idag är jag duktigt bakis och kär i min man. Snart har vi varit gifta i två år. Se så städade vi såg ut en timme innan vi gick bananas på dansgolvet.

20130901-104203.jpg

/Elaine, tar två alvedon och datorn under armen och traskar mot nåt café på söder. Det är deadline idag.

Bloggvännerna har ordet

38 svar till “Helt underbart!”


 1. Lis skriver:

  Underbara bilder, blir inte sämre av att du är så jäkla rolig. Men visst är vi nog många som väntar på bilder av brudparet.

 2. JUNITJEJ skriver:

  Så fin du är i din gula klänning!

 3. Karro skriver:

  Alltså jag kan inte sluta titta på dig. Du är skitsnygg! Och din bröst ser skitsnygga ut! De matchar liksom din trinda kropp!

 4. Karro skriver:

  Men gud alltså inte trinda! Jag menade trimmade kropp! Haha det gick lite fort där

 5. Ulrika skriver:

  Ingen bh? Härligt! 🙂
  Själv skulle jag aldrig våga, jag känner mig så naken utan.

 6. Jhs skriver:

  Vad härligt! Du var så himla fin alla på alla bilder ser så himla fina ut 🙂

 7. Jossan skriver:

  Så fruktansvärt vackra ni var tillsammans på en av de nedersta bilderna!

 8. Linda skriver:

  Så utrolig fin du er!!
  Har du gått mye ned vekt nå? Du er så utrolig vakker 🙂

 9. Amanda - norrländsk studentska med längtan till Latinamerika skriver:

  Elaine, jag blir så himla glad av det här inlägget! Ni ser ut att ha haft så kul, och du ser så glad ut! Känns nästan som att jag varit på bröllopsfest själv, tänk att det kan funka så. 😀

 10. Elizabeth skriver:

  Skulle inte Angelica också vara tärna.?

 11. Therése skriver:

  Herregud vad vacker du är! Du strålar! Ochvilken vacker frisyr! Vem ska ha äran för den?
  Lycka till med din deadline idag, det kommer gå galant!

 12. Emelie med C skriver:

  Gult var helt klart rätt val. Otroligt vacker var du! Jag och min man firar vår första bröllopsdag idag så jag blir lite sentimental och gråtig av de här bilderna 🙂

 13. Saragunmarie skriver:

  Jag älskar sista bilden. Ni är så vackra! 🙂

 14. Emma skriver:

  Ditt smink och håruppsättning var så himla fint. Det tog fram det allra bästa, men på ett naturligt sätt. Glad för att ni fick en lyckad dag allihopa. 🙂

 15. Underbara bilder! Och liksom… va?! Ingen bh? Det skulle inte jag fixa, inte för att jag har så stora men för att det borde bli väldigt mycket skav. Eller?
  Du och Gustav är så himla fina ihop! Älskar hans come-back till din bh-kommentar! 😆

 16. Marie-Louise skriver:

  Vacker du är!!

 17. Lis skriver:

  Väntan är över. Äntligen har vi fått sett det vackra och lyckliga brudparet.

 18. Katja skriver:

  Din blogg är verkligen trevlig Elaine!

 19. Tove skriver:

  Herregud vad du är vacker Elaine! Och vet du, du HAR vackra bröst! Det ska du med all rätt själv tycka 🙂
  Där är du verkligen min förebild, jag drar ner på amningen nu och är lite skraj för hur mina bröst kommer se ut sen. Jag hade inga bröst innan vårt barn, inga alls faktiskt. Och nu är jag rädd att de bara kommer ha ett par stora bröstvårtor kvar. MEN, jag ska älska dem. Jag är 25 och i 10 år har jag avskytt mina icke befintliga bröst, men nu ska jag ge mig *** på att jag ska älska dem! De är mina och de har matat vår unge alldeles utmärkt! Tack för en härlig insikt Elaine!

 20. Linda skriver:

  Du är så otroligt vacker Elaine! Färgen klär dig 🙂

  Och vilket stiligt par ni är 🙂

 21. Stephanie skriver:

  För mig räckte det nästan att se dina bilder Elaine, för du och Gustav var så otroligt vackra! Man blir så otroligt uppiggad av att läsa din blogg med så mycket värme och kärlek! Det hoppas jag att du tar med dig när trollen tittar fram, här sitter en som verkligen tycker din blogg är fantastisk och inspirerande och det är tur att Isabella har fått en så fin vän som dig!

 22. Stephanie skriver:

  Skulle inte Angelicka vara tärna förresten också!? Hon skulle ju vara grön? 🙂

 23. Ida - mamma, sambo och spelnörd! skriver:

  Ser verkligen ut att ha varit ett roligt bröllop. 🙂 Ni tärnor var superfina i era klänningar, och Isabella och Odd var ju hur snygga som helst också! (såg ju i alla fall överdelen av klänningen på hennes blogg :)).

 24. Du (okej – ni), ser helt fantastiska ut!! =) Superfin tärnklänning!

 25. Hlin skriver:

  man blir glad och varm ända in i själen, du och Gustav är SÅ fina tillsammans! och säger det igen, Gustav skulle lätt kunna hålla i en kurs där män får lära sig vad de ska svara på diverse kuggfrågor och oväntade saker som vi kvinnor kan säga haha. var inne på Bella och Odds bloggar först och sitter med glädjetårar som rinner ned för kinderna. längtar något enormt efter den dagen det blir min och min fästmans tur nu… puss på dig fina du!

 26. Emelie skriver:

  Hej,
  Gud så vacker du var/är!
  Hoppas du överlevt dagen 🙂 jag blev väldigt nyfiken på hur du satt upp ditt hår i bak på huvudet? Älskar frisyren framtill! Du råkar inte ha någon bild tagen på bakhuvudet som du vill dela med dig av?
  Kramar till dig och din fina familj

 27. em skriver:

  Du är så galet snygg kvinna! Verkar ha en underbar personlighet också. 🙂 Kram

 28. Kajsa skriver:

  Jag skrattade så jag grät när jag läste när du sa till Gustav att du inte hade någon bh på dig ”Inte jag heller” Klockrent!!!! Fantastiskt vacker var du i den gula klänningen och väldigt fin håruppsättning

 29. Anna skriver:

  Du och Gustav var något av det snyggaste paret jag sett!

 30. Alexandra skriver:

  Elaine, du är så vacker! Din blogg är i särklass en av de bästa, blir så glad varje gång jag kikar in här. Keep up the good work, du är en sann förebild för många! Kram på dig!

 31. Fanny skriver:

  haha gustav är så himla skön! och gult passar så bra på dig.

 32. Anna skriver:

  Underbart fina ni var!

 33. Pillan skriver:

  Rackarns vad snygg du är kvinna!

Lämna en kommentar