Trött på min header


Vilket I-landsproblem att ens blogga om en sån sak. Men så är det här ju en blogg och bloggar har headers. Jag tänkte plåta mig en ny nu när hösten nalkas. Har ni några idéer på vad det skulle kunna vara? Matheo är ju inte lika central i bloggen längre, inte Gustav heller så jag tänker att det bara ska vara jag. Men hur och vad vet jag inte? Kanske ståendes ovanpå Svampen stylad till tänderna med t-shirten ”Die brat die”? Haha, det vore något, men det skulle inte spegla bloggen. Mer min humor, temperament och sinne för sociala experiment!

Här har ni några headers som vi har haft genom åren.

Och så från allra första början!

Vad vill ni se för ny header? Alla idéer välkomnas!

Bloggvännerna har ordet

27 svar till “Trött på min header”


 1. Lis skriver:

  Den tredje uppifrån tycker jag är fin.

 2. Marit skriver:

  Åh, jag tycker den nuvarande är så fin! Men jag förstår att du tröttnar, det gör man ju efter ett tag 🙂

  Kanske kan du stå på en scen, med någon rolig rekvisita? Lite mer arbete men ändå privat? Eller gör något totalt oväntat – rid på en elefant? 😉

  Nåväl, jag är dålig på att kommentera nuförtiden men jag är här minst lika ofta. Heltidsarbete, dagishämtningar och lämningar, vardagsmaten, träning, lägenhetsskötsel och make tar upp all min tid, ibland får man liksom panik för att hela ens vardag är planerad..

  På kvällarna, precis innan jag ska somna har jag en stund helt för mig själv som jag ägnar att läsa de bloggar jag fortfarande hinner med och din står högst på listan, jag skrattar högt ibland och blir tårögd ibland.. ibland håller jag med dig ibland inte så mycket – men det är ju så man är, olika. Alla lika, Alla olika är fortfarande en ”slogan” jag tänker mycket på – den är bra, alla är lika och alla är olika 🙂

  Nåväl, ha en underbar dag och en fantastisk helg – kommer följa din, Bellas och Odds bloggar med spänning för det är ju så underbart med bröllop! Sådan genuin lycka, jag älskart!

  Kram från Marit och Loppan ♥

 3. Du och jag SKA prata design nån dag! Gärna headerutformning också!

 4. Hanna skriver:

  Jag tycker att det skulle vara ganska coolt om du får med lite av varje. Telefonen som ringer, indexcards i handen, bloggen öppen på datorn, i ett rum fullt av barnleksaker. Ett rum fullt med KAOS alltså, fast sen står du där, mitt i bilden, helt lugn med glimten i ögat och som den starka superwoman du är!
  Eller som ovan skrev, stå på en scen så man kanske får med en glimt av en stor publek också. Det vore ganske coolt!

  Ha en trevlig helg och ge en lyckospark i baken till Bella och Odd.. 🙂

 5. Fru Minimalist skriver:

  Jag tycker en liknande header som den med körsbärsträden, fast med vackra höstfärger på träden istället. Du som är så färgstark som person skulle göra dig väldigt bra bland starka höstfärger. 🙂

 6. Katia skriver:

  Jag skulle gärna vilja få in ”Snacka snyggt!” på något sätt. Med tanke på att det är det du gör och är lite ditt signum så att säga. Men nu har du helg så lägg undan snacka jobbet och gå till att vara brudtärna nu. Ha en trevlig helg och njut!

 7. Emma 19 år skriver:

  Den där du sitter i soffan förmedlar värme, trygghet och lugn. Fy vad ja tyckte om den! Lite höstig och mysig på något vis. Men vad vill du förmedla till dom som klickar in på bloggen för första gången? Headern är ju lite som en människas utseende, utsidan ger insidan en chans. Och insidan på din blogg är inget man vill missa! kram

 8. Ida - mamma, sambo och spelnörd skriver:

  Jag tyckte (och tycker) mkt om den där du sitter i soffan med en blå tröja. Du ser så varm och härlig ut där! 🙂 När det gäller idéer till ny header är jag så dålig på sådant… Något med tema höst-pepp kanske? 🙂

 9. Emma skriver:

  Jag vill ha power-Elaine i fina kläder i fokus längst fram och så vill jag ha Gustav, matteo, meryem och berivan (typ) (och ledsen för ev felstavning) i bakgrunden lite suddigt där matteo sitter och leker, Gustav på telefon med ett vakande öga över matteo och meryem och berivan sitter och pratar och skrattar.

 10. Jhs skriver:

  Jag tycker en ”Bingo Rimer” inspirerad header skulle passa dig, med många bollar i luften. Kanske att du tar två bilder den ena med dig som den super woman du är och den andra lite mer ”hemma” Elaiene. Eller kanske dig super stylad i din farfars fåtölj på någon fin plats… Okej jag ska sluta, men jag tycker du ska ha en header med kontraster 🙂

 11. Jag vill se dig ”in action”. Antingen en bild när du står på scen och föreläser eller sitter i en ghettofancy (eller vad du kallar det) hotell-lobby och skriver bok.

 12. Jenny skriver:

  Åh ser framför mig en bild där du står mot en snygg vägg (typ cool grafitti/tavlor/tegel) och så har du en megafon i ena handen och ser ut att ropa/säga något i den. Väldigt effektfullt! Speglar både din retoriska sida och din passion och livsglöd (som jag tycker att du förmedlar här i bloggen) 🙂

 13. Em skriver:

  Jag önskar en bild på dig som utstrålar din värme och gärna något utomhus med lite höstig känsla och kanske lite vatten, lite stockholm. Jag skulle vilja ha en vänlig bild. Lite trött på all aggressivitet i samhället.

 14. Agnes skriver:

  En vacker höst morgon, du går mot kameran på en allé med löv på marken och vackra höstlöv i träden iklädd en kvinnlig kappa. 🙂 På väg till ett café för att skriva?

  Eller med en brasa i bakgrunden? Jobba i någon stuga känsla typ. Antigen finklädd eller med raggsockor på hehe

  Min favorit av de som varit är den på soffan. Bilden är fin och du är fantastiskt vacker där!

  Ha det så fint i helgen..

 15. Therese skriver:

  en snygg svartvit – kolla in Sofi Fahrman – den stilen är himla snygg!

 16. Isabella skriver:

  Något i stil med Isabellas illustrationer? http://www.kubitsky.blogspot.com.

 17. liso skriver:

  Eller varför inte byta bloggnamn till ”Squatta snyggt” och ha en header där det står ”Shut up and squat”. På bilden gör du värsta tunga squatten omgiven av talk i ett coolt källargym, svetten pärlar, dina ögon glöder av styrka och du pekar rakt in i kameran: BAAAM! Alla kommer börja squatta då! Hehe, hoppsan… spann visst iväg lite 😉
  Fortsätt med din underhållande och kloka blogg, heja du!

Lämna en kommentar