Ibland så var det inte bättre förr :)


Det konstaterar Berivan, Meryem och jag när vi ser tillbaka. Det är så kul att se på vad man hade på sig, frisyrer man valde och.. Ja, ni har säkert några gamla fotoalbum som ger er ett och annat ”Men hur tänkte jag här?!”.

20130828-003211.jpg

Det blev lite bättre med tiden.

20130828-003248.jpg

Se så skötsamma och välkammade vi är idag.
20130828-003331.jpg

/Elaine, ska rota efter fler foton.

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Ibland så var det inte bättre förr :)”


 1. anna skriver:

  hahaha- jo, det var ALLTID bättre förr! 😉

 2. Karolina skriver:

  Hej Elaine och alla medmänniskor där ute!
  Jag måste säga att jag gillar ditt inlägg i kropssdebatten!
  I något avsnitt i Historieätarna så klagade Lotta Lundgren på sin korsett och Camilla Thulin sa, om jag minns rätt, att operationer är nutidens korsetter. Vi kvinnor skär i oss för att tillfredställa oss, män och omvärlden. Det är för sorgligt att vi inte har kommit längre. Tänk att skönhet styr oss i så stor utsträckning!

  Häromdagen lyssnade jag också på Katrine Kielos sommarprat i P1och hon sa det så bra:
  ”Unga tjejer växer idag upp i en värld som talar om för dem att deras värde finns i hur tilltalade de är, att deras utseende aldrig kan vara bra nog, att sex är en transaktion som man byter mot uppmärksamhet och att svaret på alla livets problem är att köpa något.”

  Som åttiotalist känner jag igen mig och jag tror det har blivit tusen gånger värre för dagen barn och ungdomar. Vi behöver motpoler och jag tycker att dina bröstinlägg(som i bröstblogginlägg:)) gör skillnad!

 3. Karolina skriver:

  Och den kommentaren skulle så klart ha varit till nästa inlägg, men men:)

 4. Och om 5 år kommer ni se tillbaka på bilden tagen nyss och undra hur sjutton ni tänkte där! Visst är det kul hur ens perspektiv förändras med åren 😀

  (och med det sagt menar jag inte något annat än att ni är skitsnygga nu men det tyckte ni säkert på den äldsta bilden när den togs också ;-))

 5. esterii skriver:

  Ja och om man gift sig på 90 talet,, oj oj hur tänkte man då?

 6. Annica skriver:

  Angående det här ”det var bättre förr” så har nog döva det bättre nu. De fick bland annan (innan teckenspråket blev ett officiellt och godkänt som språk 1981) inte teckna under skoltid, händerna bands fast och liknande. Många hävdade (även läkare) att döva var förståndshandikappade…

  Idag har jag mött en av dessa äldre människor, som än idag tror att döva inte kan få barn – en av många fördomar och som förr i tiden sågs som fakta. Blev rätt ilsken då, men.. bara reste mig och gick. :p (Hela historien finns i min blogg). Och detta möter jag, på min födelsedag dessutom. Hmm! *morr*

 7. Ida - mamma, sambo och spelnörd! skriver:

  Fast jag tyckte att ni var snygga på det ”gamla” fotot också! 😀

 8. josefin skriver:

  Elaine,du är underbar! Jag kan känna likadant när jag ser ”gamla” (jag är bara 19) bilder på mig själv.

  En (ytlig) fråga jag gärna vill ha svar på; hur gör du ditt hår? Står du länge på morgonen och fixar det? Det ser alltid fantastiskt ut!

 9. Hihi Elaine, vi är med i samma tidning!! Jag köpte just senaste numret av Amelia där du intervjuas om teknikstopp i en artikel och jag om att våga ta chanser i en annan! 😀 😀 😀

Lämna en kommentar