Fånig och förälskad


Ni vet när man var sådär nyförälskad och fånig. När man kunde ta sig till en plats 1.5 timme bort bara för att få spendera fem minuter med personen. Så var det med Gustav en gång i tiden. Och så ”fånig” har jag blivit med Matheo. Jag skulle ju vara borta från honom i fyra dagar, men det gick inte. Jag hade en lucka mellan min landning i Stockholm och föreläsningen på Ekerö. Jag flyger tillbaka till Göteborg efter det. Så jag åkte hem, för att få vara med min plutt i ynka 30 minuter. Men vilka fina 30 minuter.

20130829-162838.jpg 20130829-162849.jpg 20130829-162900.jpg 20130829-162909.jpg

/Elaine, har ibland svaga stunder i sitt karriärmammaskap, idag var en sån stund.

Bloggvännerna har ordet

15 svar till “Fånig och förälskad”


 1. Hope skriver:

  Åh, nä nu fick du mig att börja gråta, så fina ni är!

 2. Jo skriver:

  Den bästa känslan <3

 3. Åååh så fint! Kan förstå det. Massa kramar och så fina bilder!

 4. Inte alls svagt eller fånigt, varför ber du om ursäkt för att du vill träffa ditt barn? Det hade varit betydligt fånigare om du inte ville träffa honom.

  Ni är så fina! <3

 5. Maria skriver:

  Hej Elaine!
  Går mitt sista år på gymnasiet och har precis påbörjat kursen ”Retorik”.
  Gissa vilken bok som är våran kursbok?! SNACKA SNYGGT!

  /Maria, överlycklig!!

 6. Petra - powerpingla i förorten skriver:

  Åh vad fint! Oj vad man längtar efter en egen nu!!!

 7. Karriärkvinna skriver:

  Vilka jättefina bilder och jag förstår dig helt och hållet. Karriärkvinna och mamma, men alltid mamma i första hand!

  Ta hand om dig!

 8. Anna skriver:

  Svag stund? Nej, starkare än så blir det inte! Så himla fint, och blir så sugen på att tvångsmysa med min lilla som ligger och sover.

 9. Louise - mamma till världens bästa Liv skriver:

  Fina ni är!!

 10. Stina skriver:

  Klart man vill krama sina älsklingar! Har en 9- och 12-åring varannan vecka, och det är mycket många och långa kramar med dem. Första kvällen de är här är det extra långa kramar. Och det är lika mycket de som jag som vill kramas. Jag är lyckligt lottad! Det gäller att ta vara på de små stunderna 🙂
  Jag blir så inspirerad av din blogg både av din retorik och ditt förhållningssätt mot andra. Jag har brutit med flera personer som varit så negativa om allt om alla om mig att jag beslöt mig för att jag vill bara ha människor som ger mig glädje eller energi i min närhet. Och jag mår så mycket bättre, och är en så mycket bättre mamma 🙂

 11. Elin - Gravid nybliven husägare skriver:

  Ååå gosgos 😀
  Längtar sååå tills min lilla plutt kommer, ”bara” 19 veckor kvar nu!

  Du verkar vara en sån skön och bra mamma. Kommer ihåg kursen jag var på hos dig för ett år sen nästan, då Matheo var en pytteplutt fortfarande. Kan inte förstå att jag snart har en sån liten hemma 🙂

 12. Ida - mamma, sambo och spelnörd! skriver:

  Vad mysigt det ser ut! 🙂

 13. Hanna skriver:

  Mänskligt skulle jag kalla det. Fina bilder

 14. R skriver:

  Elaine, du är bra! Märker Matheo den viljan hos dig förlåter han alla gånger du är borta. Det är den kärleken och den inställningen som du har som du förmodligen inte fick känna av, på samma sätt, när du var liten som betyder. Inte att du måste finnas hos honom varje minut. Kram! 🙂

Lämna en kommentar