En smula höstdeppig


Det känns verkligen att kalluften har kommit till Stockholm. Sen känns det extra kallt med tanke på att Daniela flyttar till London på tisdag och Stefan åker tillbaka till New York. Usch vad det känns jobbigt.

Men det värsta är inte det. Det värsta är att jag inte kan träffa dem innan de åker. Jag har deadline om en vecka och jag har tre kapitel kvar att skriva. Jag vill ta ett glas med dem hemma hos Daniel. Bubbla om allt mellan himmel och jord som vi gjorde på Bomans hotell för några veckor sedan.

Jag känner hur jag redan nu längtar efter vår nästa Bomanshelg som vi har bestämt att vi ska ha nästa år.

Inte nog med det. Jag letar efter sätt att må bättre i höst och hittar det i en ekonomibok som jag egentligen läste för ett helt annat syfte. Men visst var det jag hittade bra?

20130823-162834.jpg

Kära bloggvänner! Hur klarar vi hösten tillsammans? Jag brukar vara pepp på doftljus, varm choklad och mysiga hemmakvällar. Men just nu känns det så deppigt. Jag vill umgås med vänner och familj – mina energitillgångar.

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “En smula höstdeppig”


 1. Vi sprider lite bloggkärlek! 😉 Har precis hittat hit till din underbara blogg efter att ha sträckläst Härskarteknik som min hubbie beställde till sig själv, men som jag snodde så fort jag såg den 😉 Nu väntar jag på en leverans av Snacka Snyggt och är superglad att jag hittat hit!

  Kram,
  Line

 2. Höstpepp motverkar vinterdepp! Här är 30 tips från lyckoforskningen som du kan göra för att må bättre när höstmörkret sätter in:
  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.327606544001274.74234.135460129882584&type=3

  Utifrån vad du skriver kan jag särskilt rekommendera nr 27 och nr 2!
  Stor kram 🙂

 3. Jag älskar hösten! Alla färger, ljuset, den friska, krispiga luften… åååh! Sen mysa inne med massor av ljus tända och härligt sällskap!

 4. Annafia skriver:

  Jag älskar att kunna ta promenader direkt efter jobbet eller mitt på dan (lite för varmt på sommarn), andas in den krispiga luften och sen kunna ta värmande skumbad – mmmmm! 🙂

 5. Vi springer, vi kan springa själva, i grupp, med bästa vännen, med sin partner eller sina barn. Två flugor i en smäll – socialt och endorfinrikt. 🙂

  /miassteg.se

 6. esterii skriver:

  Kanske umgås mer, kramas mer, beröm mer,peppa mer,, var mer:) Allt gott..

 7. Lisa skriver:

  Kram till dig!

 8. Fiapia skriver:

  Äskar hösten! Den är som en nystart efter en oftast flummig, impulsiv och spontan sommar. Man borde fira nyår i augusti/september ist!

 9. Jag säger, passa på och NJUT av hösten! För den är ett ypperligt tillfälle att mysa alldeles extra mycket med dem man bryr sig allra mest om! Tänk en god kopp te över ett samtal med en god vän eller att krypa in under en gosig filt i soffan och mysa med männen i ditt liv 🙂 Nästan så jag börjar längta efter hösten jag inte kommer få se! De är ju verkligen mysperiod nummer 1 så ta tillvara på den istället för att bäva för den. Tack vare säsongerna vi har i Sverige som det uppstår en längtan för andra årstider 🙂

 10. Eveliina skriver:

  Kan du inte skypedejta Stefan och Daniella en gång i veckan? Försök hitta sätt att hålla relationen vid liv trots att ni inte kan ses öga mot öga.

 11. Jag känner igen mig! Försöker se det positivt ”Hösten innebär nystart!” ”Hösten innebär mys hemma med tända ljus och en kopp te!”.. Bla bla bla. Men om man bara vill kräkas på alla jävla mysfiltar och tekoppar?
  Ska försöka vårda mina relationer, det är det enda som hjälper i detta totala höstmörker!

Lämna en kommentar