Dr Phil skulle ha hjälp av Paul Ronge


Många har lärt sig hantera sociala medier, men hur gör man egentligen när det krisar. När följarna man har blir ett monster på grund av något man sagt eller gjort? Jag har läst om en del bloopers och tabbar på sociala medier, andra mer underhållande än andra. Kommer ni ihåg hon som skrev ett sexbrev till en kille, men råkade posta det på hans vägg på FB istället för på brevlådan. Det fick mig att skratta och jag hoppas att Tracy skrattar nu när det har gått några år.

Har ni varit med om en blooper på sociala medier. Det värsta jag har gjort är… vettetusan. När jag var gravid så var jag arg mest hela tiden och då bad jag nån tjej som sagt att min blogg hade blivit så ”gulligull tråkig” att dra åt helvete med hjälp av ett stort fuck you tecken. Kanske inte så snyggt, men uppfriskande på nåt sätt och tillfredställande för tillfället. Jag bad om ursäkt sen. Pudlar har jag gott om. 🙂

Nu har Paul Ronge lanserat en produkt som hjälper företag när de har en kris i sociala medier. Jag tycker det är en riktigt bra idé och på tiden. Jag hoppas att jag sköter mig så pass bra att jag aldrig behöver den hjälpen. Men skulle det skita sig så är det Paul Ronge jag skulle ringa. Skulle ert jobb få en social medie kris – ring Paul!

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Dr Phil skulle ha hjälp av Paul Ronge”


  1. janna skriver:

    Jag la upp en söt bild på min son på facebook, där man kunde se hans första tand, och som många nyblivna mammor så hade jag bara ögon för min lille sötnos.. En kompis upplyste mig några timmar senare om att mitt nakna bröst syntes i ena hörnet.. Jag hade inte tillgång till internet just då så kag fick snällt vänta några timmar till innan jag kunde ta bort det..

Lämna en kommentar