”Elaine när jag ser dig så tänker jag Fuck You!”


Nu är det nedräkning tills boken ska vara inne. Det går framåt! Endast två kapitel kvar att skriva. Jag är på väg till stan nu, ska sätta mig på ett fik och skriva tills Bella kommer dit. Om tio dagar gifter hon sig och hennes bröllopsklänning ska testas idag. Hon kommer vara så fin!  Vad tycker ni förresten om mig idag, är jag inte fin? Den här klänningen hängde alldeles själv på en galge hos Mayla. Hela 70% rabatt så jag slog till. Vad gör man inte för en ensam rabatterad snygg klänning.

20130821-094257.jpg

Annars då? Jo, tack bra! Glad över att ni uppskattar min humor. Känns som man kan gå loss lite mer i bloggen. Men det är dubbelt det där. Jag vill samtidigt inte ha någon lustigkurrepress på mig. Kände det när jag vaknade att Helvete måste jag vara rolig nu? Nej, det måste jag inte. Jag kan gott vara Elaine, det räcker för ibland är jag rolig. Utan minsta ansträngning.

Jag var förresten på Schlingmanns release för sin bok Stå aldrig still. Vilken uppsamling det var, som hela Almedalaveckan (den blå sidan) hade samlats upp på Escalier. Mingelfotografer också så jag fick öva lite på poser, visar resultatet sen. Jag såg Felippa Reinfeldt och Ace of Bace Björn (heter han så?) svischa förbi. Men mest så hängde jag med Karin Magnusson och min förläggare Anders Sjöqvist.

20130821-094731.jpg20130821-094738.jpg

En rolig sak var att fler män i sammanhanget gav mig beröm för min blogg. Jäklar vad glad jag blev för det. En kom fram och sa ”Elaine, när jag ser dig så tänker jag fuck you!” och log medan han höll upp fingret. Jag blev chockad och undrade vad jag hade gjort, men så skrattade han och sa att han syftade på mitt blogginlägg om oseriösa annonsörer! Phu!

Även om ni män som är här inte alltid kommenterar så ska ni veta att jag är SÅ glad att ni är här. Så glad att jag känner mig lite mallig helt ärlig.

20130821-095828.jpg

/Elaine, sätter sig till rätta på cafét och fäller upp datorn, lite malligt…

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “”Elaine när jag ser dig så tänker jag Fuck You!””


 1. Fia skriver:

  Din blogg har verkligen växt i mina ögon den senaste tiden; den blir bara bättre å bättre. Eller, så kanske den är helt som vanligt med skillnaden att det är jag som har växt som människa ist 😉
  Det är så skönt med en blogg som inte är ute efter att provocera; man känner aldrig nåra ”störkänslor” när man går in här. Det är din å Maggans bloggar – ni har en skön stajl helt enkelt!

 2. Fannys Frihet skriver:

  vilken pingla 🙂 tror nog kläderna stärker en, jag får ta och klä mig tjusigt idag 😉 jag ska iväg och intervjua och är så nervös!.. 🙁

  älskar din blogg elaine! oavsett om du är en lustigkurre, peppande, vardaglig eller vad det nu kan vara 🙂

 3. Fast faktum är att du var ganska rolig idag också, helt oavsiktligt dock, när du skrev ”Vilken uppsamling det var, som hela Almedalsveckan (den blå sidan) hade samlats upp på Escalier.” för du menade naturligtvis ”uppslutning”. Men jag måste medge att ”uppsamling” blev mycket roligare. 😉

 4. Ella skriver:

  Åh vilken fin klänning! Hot mama! Har du redan hunnit få den insydd eller var det franska storlekar? 🙂

 5. Jessica skriver:

  Fin du är! Men ibland undrar jag hur du hinner med allt du gör! Fan jag tycker de är jätte tufft med en liten tycker de är svårt att hinna med allt, även om man är effektiv. Typ handla tvätta laga mat jämt och ständigt träna . I Dont get it 🙂

 6. Sanna skriver:

  Du är så bra precis som du är!

 7. Nej du måste absolut inte vara rolig jämt! =) Jag skrev själv ett inlägg om det där för ett tag sedan, om att man måste framstå på ett specifikt sätt i bloggen ( Jag har gått från modeblogg – till företagsblogg – till allmän livsstils blogg), och har kommit fram till att det måste man icke!

  Dessutom blir ju dina roliga inlägg extra roliga när de kommer mer sällan! Gillar kombon här inne som det är! Karriär, familjeliv, allvar & lättsamt. Blandat högt och lågt liksom. =)

 8. Anette skriver:

  Du er så vakker! Elsker kjolen du har i heisen!

 9. Lina skriver:

  Sitter och läser din blogg när min sambo går förbi och säger ”WOW! Det ser ut som Beyonce!”, lite kul med tanke på inlägget som kom under detta när ni dansar till henne 😉

Lämna en kommentar