Retorikhösten är här!


Hej finingar! Är det nån kollega, kompis eller ni själva som vill bli

grymma kommunikatörer så kolla in vad hösten bjuder på.

Finns tyvärr bara några få platser kvar, men det kommer ett gäng i vår igen.

Check it out!

 

Vi på Snacka Snyggt hoppas att er sommar och semester har varit precis lika bra som vår! Vi vill tacka alla er som gjorde vår Almedalsvecka så givande och trevlig i början på sommaren; ni som hälsade på oss i Retorikakuten, ni som läste Retorikbloggen och ni som höll intressanta tal och spännande seminarier under veckan.
Nu är vi tillbaka på kontoret vid Odenplan med full kraft och energi, och vi ser fram emot en härlig höst! Utöver föreläsningar runt om i landet har vi under hösten fyra öppna kurstillfällen. Först ut är kursen Snacka Snyggt i Göteborg i september, följt av Snacka Snyggt i Stockholm veckan därpå. I oktober håller vi kursen Snacka Snyggare, och i november finns det åter chans att gå  Snacka Snyggt, båda dessa tillfällen på Görvälns slott. Vill du veta mer? Läs mer på hemsidan, eller ring oss!
Göteborg är, och har länge varit, en central punkt för vår verksamhet. Där har vi några av våra största och mest trogna kunder, och vi spenderar många dagar (och nätter) per år i staden. Nu är det åter dags för oss att hålla retorikkursen ”Snacka Snyggt” på plats i Göteborg, på First Hotel G vid Centralstationen. I ett kurspaket ingår vår tvådagars kurs, luncher, kursmaterial, hotellövernattning och gemensam middag. Kursen ger en grundlig genomgång av modern retorik med stor tyngd på dina personliga mål och utmaningar, med mycket individuell feedback från både kursledare och deltagare. Ännu finns några platser kvar! Ring eller maila oss information och anmälan!

 Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Retorikhösten är här!”


  1. Johan skriver:

    Det hade varit fantastiskt gå på Snacka snyggt i Göteborg. Tror man som småföretagare har mycket nytta av att träna på att prata.

Lämna en kommentar