Matheo, jag och vår morgondans


20130817-081417.jpg

Både Matheo och jag är rätt besatta av Beyoncé, så det ter sig naturligt att vi dansar till henne ihop. Jag är så glad att dans har blivit en central grej i min älsklings liv. Jag ska försöka underhålla hans intresse och mata honom med bra musik. Hårdrock går inte för sig, han är ju trots allt en kvarts brasse. Gotta live up to it! 🙂

Det roligaste är när Gustav hakar på och dansar till Beyoncé! Haha, önskar att jag fick lägga upp det på bloggen. Men den tillåtelsen kommer jag få när det regnar Porschar från himlen. 🙁

20130817-081505.jpg

Bloggvännerna har ordet

14 svar till “Matheo, jag och vår morgondans”


 1. Oh söta unge! Jag har aldrig direkt lyssnat på Beyoncé, men jag tror (tack vare Matheo) att jag ska ge henne en chans 😉

 2. Ida skriver:

  Jag kan tyvärr inte se klippet, står att det är privat? :/ sötaste lilla Matheo kram!

 3. Ida skriver:

  Joo nu gick det!! 😉 grymma ni är båda två! 🙂

 4. Va söt han är!
  Här dansas det mest till rockabilly! 🙂

 5. Ajla skriver:

  Hej elaine! Vill börja med att säga att jag fullkomligt älskar dej och din blogg. Men jag behöver råd, och du känns som den där syrran jag kan fråga :-). Saken är den att jag känner mej så svag mentalt. Jag är delägare i ett företag där vi har fem anställda, är 25 år gammal, har hunnit med tre år på högskola, och folk tycker om mej. Men så fort jag gör en miss, i privatliv eller arbetsliv, så går jag ner mej totalt! Jag har en sån ängslig personlighet. Kan sitta och gråta en hel dag bara för att jag gjort ett misstag på jobbet. Jag har så svårt att tro att jag gör ngt bra, allt känns bara att jag är svag och gör missar. Vet inte hur jag ska förhålla mej till detta :-(. Kram på dej elaine!

 6. fanny skriver:

  Men alltså det vore ju SÅ FINT med hela dansande familjen! Heja Gustav!

 7. esterii skriver:

  Och min lilla blogg skulle jag behöva älgar som ramlar ner för att få min med:)

 8. Ester skriver:

  Herregud vilken söt unge du har! Underbar 🙂 åh Elaine vilka ben & booty du har kvinna! Om jag hade varit singel & gillat tjejer hade du definitivt stått längst upp på min lista 😉

  • Johanna skriver:

   Hahaha 🙂

   Vad söt han är, o jag håller med Beyonce är urbra 😀

   Tack för dokumentären du la upp om B, jag såg den två gånger på raken!

 9. Louise E-B skriver:

  Schysst blöjgung, vad han är rar

 10. sara skriver:

  Jag hoppas att jag om cirka.. ska vi säga 10 år? får stå och dansa framför tv med Beyonce på lagom hög volym tillsammans med en unge (eller två). Ser så hmla mysigt ut!

 11. tjejan skriver:

  🙂 gu så rart. Min lillkille sittdansar då han inte kan gå än.

Lämna en kommentar