Det här med poser


Gustav och jag blir rätt ofta bjuda till premiärer och annat skoj. Problemet är att när jobb väl kickar igång så får vi svårt att vara med. Så när vi skulle på Fashion week party hade vi ingen aning om hur vi skulle stå. Det är lite kul att se hur de olika mingelbilderna blev. Är det någon som är en poseexpert? Nog för att jag är retoriker och kan kroppsspråk, men röda-mattan-språket är svårare. Borde Gustav ha hållit om mig här kanske?

20130816-164348.jpg

Bild lånad från stureplan.se där ni för övrigt hittar vad alla andra hade för skoj på sig till festen

Bloggvännerna har ordet

19 svar till “Det här med poser”


 1. Rent spontant – Ja. Det känns som han skulle hållit om dig.

  Kan tyvärr inte gå in på någon djupare analys, jag är en sån där känslomänniska nämligen.

 2. Jhs skriver:

  Hihi de vore så roligt om ni la ut några pose förslag som vi kunde rösta fram, hahah! 🙂

  Jag vill inte sprida den dåliga energin hit men bloggerskan paow har skrivit ett inlägg om hennes syn på invandringspolitik som får mig att tappa hakan. Och går man sedan in och läser hennes kommentarer då tappar jag plötsligt hoppet om mänskligheten! (Jag måste medge att jag har lämnat en och annan syrlig kommentar bland hennes kommentarer men hur argumenterar man mot något sådant utan att bli galen?)

 3. Babbsan skriver:

  Vilken läckerbit Gustav är 😀 Mums vilken mumsbit 😉

 4. Josefin skriver:

  Jag tycker Gustav ser en aningen obekväm ut på händerna, som om han inte riktigt vet var han ska göra av dem. Det hade nog sett lite bekvämare och mer avslappnat ut om han höll om dig. För övrigt ser det väldigt stiligt ut 🙂

 5. Malin skriver:

  Gustav skulle hållt om dig och du skulle stått lite mer vriden mot honom ev med ett ben böjt som du har eller med benen korsade och eventuellt med en hand på Jens bröst typ. Kolla hur kändisarna i usa tex står i skvallerblaskor 😉

 6. Maria- Walking dead frälst kognitionsvetenskaps student skriver:

  Jag vill börja med att säga att jag definitivt inte är någon pose expert, kanske inte ens pose kunnig, men jag kände också att Gustav kunde ha hållit om dig om man ska vara petig.. Tänkte också på hur du står, att du kanske kunde ha stått lite mer ihop med benen eller ha slappnat av lite mer i det högra benet, tycker att det ser lite för rakt och spänt ut. Men hur som helst, ser ni så snygga ut!

 7. Ulrika skriver:

  Ni är fina ni, att åse
  men du frågade om pose
  Jag tror att du nog har helt rätt
  men det på mer än efterfrågat sätt
  Klart att G ska hålla om dig,
  när han har en sådan tjej!
  Klart att du ska ta hans hand,
  när ni har ett äkta band
  Ni är gifta, kära du!
  Tänk – ni ska alltid vara tu!
  Klart att ni ska passa på
  att kramas lite då och då!
  Jag tror ni håller mycket av varandra,
  så nästa gång – håll den andres hand, ja!

 8. S skriver:

  Jag har följt bloggen här i ungefär två år. Läst, njutit men aldrig kommenterat. Nu gör jag det – för jag behöver hjälp. Ni verkar vara ett härligt gäng som hänger här, med sunda värderingar och kloka åsikter. Och Elaine är ju storasystern på nätet. Jag vet inte alls vem jag ska vända mig till. Men ni har kanske några kloka råd att ge?

  Jag började på ett nytt jobb för en månad sedan, ett ganska litet företag. När vi hade AW började en av de anställda tafsa på mig. Han höll fast mig, stoppade sina fingrar i mig och var väldigt hårdhänt. Jag grät hela tiden och dagen efter hade jag blåmärken överallt. Jag är 20 år gammal, han är snart 40. Efter den här händelsen har han på jobbet fortsatt att ta på mig, stoppa isbitar i min tröja etc. Jag har bett en annan kollega att prata med honom om att jag inte tycker att detta är okej, då han inte verkar ta till sig alls av min avvisande attityd. Jag vågar inte gå till min chef, eftersom att han och den här mannen är nära vänner och har jobbat tillsammans i många år. Det värsta av allt är att ingen verkar ta mig på allvar. Ingen förstår att jag faktiskt känner mig rädd när jag går till jobbet. Jag vägrar att ge upp jobbet och inkomsten för hans skull. Men jag mår inte bra av att gå dit heller. Vad ska jag göra? Hur får jag honom att förstå att han måste lägga av? Att bara säga till honom att sluta verkar inte fungera alls. Har ni några knep? All hjälp tas emot med tacksamhet 🙂

  • Fru K Porschemamman skriver:

   Först av allt: jag beklagar verkligen att du har råkat så illa ut. Fruktansvärt.

   Det du har blivit utsatt för är ett rent övergrepp och jag förstår att det inte är lätt att våga men mitt råd är att polisanmäla. Vågar du inte prata med chefen, prata med facket (är du inte medlem så kan de hjälpa dig), prata med HR. Och glöm inte: det är INTE ditt fel, du har INTE gjort något för att förtjäna det här, det spelar ingen roll om du är söt, har kort kjol, whatever, ett NEJ är ett NEJ och DIN kropp är DIN.

   Skickar all styrka till dig.

   • Ulrika skriver:

    Ring ditt fack – centralt om det är en mindre arbetsplats. Låt dem råda dig. Har du fått fast jobb? Att chefen och snibben är kompisar spelar ingen till. Tror inte chefen står upp för en anställd som gör något kriminellt (för det är det!) och som chefen faktiskt kan råka illa ut om han inte gör något åt.

    Facket först (anställd ombudsman! Vilket förbund tillhör du?) sedan polisanmälan och prata ned chefen, du kan ta med ditt fackliga ombud.

    Det är inte okej, och det kommer förmodligen bli värre om du inte sätter stopp nu. Det han gjort/gör är grund för avsked (skulle jag tro) och som arbetsgivare skulle jag inte våga ha kvar en sådan person.

    Ta hand om dig och ring facket!!

  • Elaine skriver:

   Kära S, vad glad jag är att du kommenterar och vad arg jag är på äcklet på ditt jobb. Min spontana tanke var att jag undrade vad du jobbade och så dagdrömde jag om hur jag kom dit och tryckte upp honom mot väggen och hotade honom på lite fint Bredängsvis. Men nu ska vi inte vara såna även om tanken är lockande.

   Gå till din chef och säg att du inte har vågat säga något eftersom de är vänner. Men säg att hans vän har en sexuell störning och berätta vad han gjorde mot dig den där kvällen. Berätta också att du kommer polisanmäla händelsen eftersom det han gjorde är kränkande och olagligt. Du kommer förmodligen bryta ihop när du berättar det, men för att hålla dig stark så vill jag att du föreställer dig att det hade varit din framtida dotter som blev utsatt. Vad hade du sagt åt henne att göra? Förmodligen samma sak om inte mer. Stå upp för dig själv även om ingen annan gör det.

   Fina fina du, vad ledsen jag är för din skull och jag skulle vilja skjuta det där äcklet på ditt jobb. Jag står inte ut med att veta att sexuella övergrepp förekommer överallt och hela tiden.

   Stor kram och berätta gärna hur det gick sen, nu är vi några lilla- och storasystrar på nätet som oroar oss.

 9. Johanna skriver:

  Tycker ni står bra. Fattar inte varför snubbar alltid ska stå vända rakt mot kameran och bönor ska vända sidan till. Om ni vill ha något att göra med händer kunde ni ju hålla varandra i handen. Galet gölligt!

 10. Mimo skriver:

  Ni klär varann så himla bra att man fattar att ni är varandras och intimiteten mellan er finns där ändå, utan att han håller om dig. Men ni ser kanske lite stela ut, men som du själv säger – ni är inte så vana, snart kommer det se helt naturligt ut!! Ni är assnygga båda två!

 11. Olivia skriver:

  En karl i kostym ser så gott som alltid snygg ut med ena handen i fickan, byxfickan alltså! Men det är nog mitt enda vettiga tips.. Ni får väl öva framför spegeln! 🙂

 12. Tina skriver:

  En ganska bra bild, men Gustav ser lite obekväm ut, kanske till och med lite äcklad?

 13. Sofia skriver:

  Åh vad fina ni är! Vad har du för snygg liten väska? Letar själv efter precis en sån.
  Tack på förhand!
  Sofia

 14. Charlie skriver:

  Sjukt snygg kjol och vilken javla utrstalning du har kvinna! Love it!

Lämna en kommentar