Ryggskott, sexpack och nånstans i väst…


God lördag mina fina! Humöret är på topp, men ryggen är knas. Diskbråck med största sannolikhet. Har ju haft ont sedan juni. Måste göra magnetröntgen.

20130809-234501.jpg

Och i en annan del av Sverige sitter ett ett par tjejkompisar och pimplar drinkar på Way out west. Det ser jag på det där Instagrammet jag. Jo, jo det är ju Wendy och Amanda. Kul har dom också ser jag. Fiiint för dom. Jag är inte avis, inte alls faktiskt. Det kan dom gott unna sig! Herregud vad är ett Way out west i Göteborg? Jag har väl annat för mig.

20130810-002527.jpgSkator.

Det händer faktiskt lite kul här i Stockholmet också. David har märkt att jag är mycket starkare bara efter att ha hållit hans kost i tio dagar. Det är kul!Fortsätter jag så här så är vi i mål snart. Jag trodde inte det gick. Snart är jag den där leendes skatan med sexpack på gymmet! Skillnaden är väl att jag kommer ha ett elakt leende, i alla fall om den dagen var idag.

En annan kul sak är att jag äntligen är fri från sockerberoendet och jag tänker inte väcka björnen som sover när jag inte ens är sugen på socker.

Kul va? 🙂

JA JA, det kanske inte är lika kul som jävla way out west. Men det är allt jag har just nu. Nej nu ska det läsas en mycket intressant bok med min plutt. Alla ni som är på det där way out westet kan dra åt helvete.

20130809-235158.jpg
Hej då.

Bloggvännerna har ordet

16 svar till “Ryggskott, sexpack och nånstans i väst…”


 1. Emelie med C skriver:

  Jag säger detsamma. Jävla way out west!! Det är skittråkigt med festival när den är belägen mitt i ens cykelväg hem från jobbet och man inte ska på den själv!

 2. Hej Elaine ! Vi kan deppa ihop.. Önskar också att jag var på way out west, missade väl Håkan Hellström igår tror jag 🙁 får nöja mig med att jag snart är Göteborgs bo och sikta på festivalen nästa sommar ! Kram till dig och hoppas det händer nåt superfantastiskt idag för dig 🙂

 3. Haha är det kanske dags att börja med tacksamhetslistorna igen? 😉 😉

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Haha, ja troligen! 😉 har för övrigt sparat din artikel om lyckomyterna. Så intressant, ska läsa noggrant och länka när jag får lite mer ensamtid. Puss på dig allas vår kloka coach! ❤

 4. Sandra skriver:

  Hahahahaha!!! Elaine du är fantastisk! 🙂

 5. Åh vad kul! Jag var på redaktionen och pitchade in nya artikelidéer häromdagen så framöver kommer det mera spännande läsning! 😀
  Puss tillbaka och tack för uppskattning och pepp <3

 6. Therese skriver:

  Åh snälla du. Kan du inte dela med dig om vad du ungefär äter och INTE äter. Bara liiiite.

  Kram på dig.

 7. Mammadrömmar skriver:

  Åh, Elaine! Jag såg dig på stan igår.
  Minns inte vad gatan hette, men du gick mot kungsan-hållet och jag var på väg mot Nalen.
  Du pratade i telefon och såg lite stressad ut, så jag sa aldrig hej.
  Hur som helst – du var så vacker och jag blev alldeles Starstruck!
  Kram!

 8. Emelie skriver:

  Hej Elaine!

  Mitt namn är Emelie och jag har en som hemma på 4 månader. Vi samsover och jag vill amma honom fritt så länge han vill. Men samsovningen har jag fått mycket elaka kommentarer om. Bvc gav mig en utskällning och sa ”Vill du vara en napp eller?”. Men vad gör det, vi älskar att samsova och jag vill göra det så länge som det går 🙂 det skulle vara helt underbart att läsa dina erfarenheter kring samsovning på nätterna. Jag känner mig helt roakie på det området och det skulle vara fantastiskt med tips från en mamma som vet 🙂 HUR gör jag om jag vill vara uppe längre än min son på kvällen? Kan jag lämna honom själv i vår stora säng? Bara en sån enkel fråga kan vara så svår haha 🙂 TACK för att du är den du är, och att du är så givmild som delar med dig av ditt liv, erfarenheter och tankar 🙂 Kramar Emelie

 9. Fia skriver:

  Kolla så du säkert inte är på smällen innan magnetröntgen (har fattat det som att du är inne på att försöka bli det). Sånt du säkert tänkt på själv, men ibland glömmer man ju av sånt och så blir det ett jobbigt orosmoln under graviditeten. Så jag säger det inte för att va nån uppläxare ;-).

 10. Stina skriver:

  Bit ihop och kom igen. Ibland är det skönt att få ha en deppdag och så mår man bättre dagen efter. Bra att du går och kollar upp ryggen så du kan bli bra igen och börja träna så fort som möjligt. Lycka till!

 11. Marika skriver:

  Duktigt av dig att bli fri från sockerberoendet 🙂 Kämpar själv med ryggont sedan ett år tillbaka som visade sig vara reumatism. Trötthet och värk hör till vardagen vilket betyder att cola och choklad hör till min vardag för att jag alls ska orka :/ skulle vara jättekul och inspirerande om du skulle kunna skriva om din korta resa bort från sockerberoendet 🙂 Du behöver inte lägga ut din kost, vet att PT:n sällan vill att man sprider deras kunskaper gratis via internet och anser att vi ska respektera detta 🙂 Kämpa på mot ett mer hälsosammare och friskare liv! Och tack för en bra blogg…har läst den ett tag redan men aldrig tidigare kommenterat…

 12. Maria skriver:

  Du kan ta det lugnt – det regnar ändå här! Kram Maria som sitter på linnéplatsen (precis utanför way out west) och väntar på bussen hem från jobbet. 🙂

 13. Tanja - rastlös skriver:

  Har du varit hos kiropraktor? Är toppen för min rygg som knasar ibland iaf

 14. Anna skriver:

  Å, jag försökte hitta inlägget där du skrev om maten. Jag har exakt samma kroppsbyggnad som du och tror det vore toppen. En fråga: du äter den strikta kosten men du tränar inget särskilt nu, eller? Det verkade som du tränade mer innan. Är kosten viktigare alltså? Hejar på dig och hoppas du fortsätter se bra resultat!!

 15. Mia skriver:

  Jag var oxå sur på WOW idag, var på bröllop i katrineholm igår och när jag stog på stationen idag för stt köpa biljett hem till sthlm så var alla tåg fulla, de startade ju i gbg. Skit oxå. I paniken för att jag längtade hem till min älskade lilla son så köpte jag den sista svindyra förstaklassbiljetten.

Lämna en kommentar