Årsbrevet till mig själv landar snart


20130809-223634.jpg
Den första September förra året så skrev jag ett brev till mig själv som kommer publiceras här på bloggen den första eller om det var den tredje? Vet inte, men snart i alla fall. Ni som är nya här får gärna haka på traditionen, den är himlans trevlig. Man reflekterar över året som har gått och funderar på vart man skulle vilja vara ett år framåt. Sen ger man sig själv lite tips, vad man kan tänka på. Jag ska skriva mitt nästa års brev nu, vill göra det innan förra året publiceras.

Vart vill jag vara om ett år…?

Vart vill ni vara om ett år?

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Årsbrevet till mig själv landar snart”


 1. Ja 😀 jag såg det bara för någon dag sedan att mitt brev från förra året snart dyker upp (2 sept för min del). Kommer faktiskt inte ihåg alla punkterna jag skrev så det ska bli jätteroligt att läsa igen. Kanske, som du säger, är dags att klura på nästa. Vet i alla fall en punkt som kommer att stå med!

 2. Anna C skriver:

  Jag vet i alla fall var jag vill vara nästa år: I en ny bostad – eller vi ska åtminstone ha bestämt oss för en ny bostad.

 3. Petite Caja skriver:

  Vilken bra idé! Ska definitivt göra det 🙂

 4. Tina skriver:

  Vilken kul idé, den ska jag haka på! Blandar du privat och jobb i ett och samma brev eller skriver du två olika?

 5. Jaaa, jag gjorde också det förra året, mitt kommer publiceras i oktober. Känns pirrigt och spännande, man minns ju inte vad det var man skrev ned. Och tack för påminnelsen, jag ska ta och skriva mitt nästa nu också. Kram!

 6. Inspirerad skriver:

  […] Det tycker jag att vi gör […]

 7. […] och jag har tänkt länge på det här med att skriva ett årsbrev till sig själv. Jag läste det först här och sedan såg jag att fler hade hakat på. Det är ju väldigt smart, intressant och en kul grej. […]

Lämna en kommentar