Tacka vet jag bloggkommentatorerna


När min dotter var 4 år ville hon ha lika långa bröst som jag när hon blev stor. Idag när hon är 21 år är hon inte intresserad av det 🙂 – Lena, bloggläsare hos Cecilia Blankens

Inte nog med att de och Bella är skälet till att så många av er har hittat hit. Men de är också skälet till att jag hittar guldkorn i bloggskogen. Bloggkommentatorerna är inte en skvallerblogg, de resonerar intellektuellt kring det andra bloggläsare skriver om. De är kräsna, de läser inte vad som helst och det tycker jag är himlans skönt. För mig funkar de som ett bra filter från skräpet som man kan hitta på nätet. Och om de skriver om skräp så skriver de smart om det. Anna-Maria och Mia rockar helt enkelt. Ni hittar dem här.

20130627-132532.jpg
Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Tacka vet jag bloggkommentatorerna”


 1. pelle skriver:

  Bloggkommentatorerna och LD är de enda bloggarna som jag lusläst under en längre tid. Man tröttnar aldrig på de. Måste vara variationen bland inläggen som gör’t.

 2. Annica skriver:

  Läser dem med.. Ibland håller jag med, ibland inte, i det de skriver.. Men tycker de håller diskussionerna/ åsikterna på ett sådant sätt att det blir respektfullt ändå. =)

 3. genus SCHMENUS skriver:

  Jag håller nästan med Pelle som jag annars håller med ungefär till 100%. LD är stående hos mig, alltid BK är helt klart i samma liga.

 4. Fiapia skriver:

  Min favvoblogg! De uppdaterar så man slipper läsa de bloggar man ”stör” sig på men ändå vill ha lite koll på 😉

 5. Niles skriver:

  Första stoppet under morgonkaffet – ett bra sätt att uppdatera sig om allt som hänt!

 6. Ninni skriver:

  Elaine, det verkar klokt att du låter din son vara lite utanför bloggen. Förstår så väl hur stolt och glad du är över din fina son men för att det inte ska bli problematiskt längre fram gör du nog klokt i att hålla undan honom lite mer. Vi läser så gärna vidare om dig och ditt företagande! Och om du hinner och har lust är det roligt med små filmsnuttar med dina bästa retoriktips. Ha en fin helg!

 7. Emma Å skriver:

  Japp, jag gillar dem!

 8. L skriver:

  Elaine, jag vet att du har mycket att göra, och får mycket kommentarer. Men ett ämne jag gärna vill att du tar upp, detta med de som inte blir gravida på egen hand.

  Jag står just nu i en situation som jag inte vet hur jag ska hantera. Min närmaste väninna (som jag känt sen jag var 3 år) blir inte gravid. Hon och hennes sambo är under utredning och ska få hjälp med IVF till hösten. Jag har min sambo har blivit gravida efter ett missfall i våras. Jag är fortfarande tidigt i graviditeten och vet inte hur jag ska berätta. Vet att hon är glad för min skull, men vet också att det väcker så mycket i henne när någon i vänkretsen blir gravid. Sett henne gråta många gånger över detta. Kan inte låta bli att känna skuld i detta.

  Jag vill glädjas över det liv som växer inom mig, men samtidigt vet jag inte hur jag ska dela detta med henne? Någon som har nåt bra svar? Vet att fler är med om detta, och vi kan stötta varann. Kram från L

Lämna en kommentar