Ser tillbaka – smekmånaden 2011


Här står min Robinson Crusoe på en öde strand utanför Bahia. Det är 2011 och Gustav och jag är på smekmånad i hela fem veckor. Matheo ligger i magen och några av våra bästa vänner kommer på besök. I 4:e månaden var jag här.

Tänk att några av er har varit med från början när jag startade bloggen. Vilken resa ni har varit med om. Ni har varit med på förlovning, jakten efter brudklänning, bröllop, graviditet. Kommer ni ihåg hur förbannad jag var när jag var gravid? Jag blev arg på er på mina stackars grannar på alla. Gud en granne som jag blev arg på läser min blogg och hon har förlåtit mig, tur att man har fina grannar som låter en vara gravidmonster. På den tiden kunde ett blogginlägg utan problem innehålla ord som PuppyMathafacka! Blir jag gravid igen så kommer jag berätta det från början. Då är det lättare att hänga med i svängarna, ni var nog många som undrade vad det var för fel på mig ett tag. Några förstod direkt att jag var gravid. Jag säger som prinsessan Madeleine, tihi.

Här får jag ett av mina vanliga ryck och ska driva med Gustav i det öppna. Hoppar på hans tutte och låtsas bli ammad.

Det slutade med att jag fick en son som hängde på bröstet i ett år i stället. 🙂

/Elaine, längtar till sin semester.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Ser tillbaka – smekmånaden 2011”


  1. Babbsan skriver:

    Hahaha tuttilitutten Gustavs dutte 🙂

  2. Vilken resa du har gjort Elaine! Livsresa alltså 🙂 Även om bröllopsresan säkert var helt fantastisk den med.

  3. FiaPia skriver:

    Det va så kul förra gången du va gravid – för då va jag gravid i typ samma vecka. Följde dig och Alabama STHLM (som också va gravid då).
    Nu är jag gravid igen å väntar bebis i mitten av november. Har inte hittat nån gravidblogg som jag fastnat för denna gång – lite synd för det är så kul att följas åt.

Lämna en kommentar