En sommarkväll med Paul, Rana och Noél


Vi träffade upp familjen Alacorn igår. Vi åt hamburgare, drack milkshake och öl. En riktig grisfest som var riktigt god. Det är ett nytt hamburgerställe som har öppnat i midsommarkransen. Mycket folk, trevligt och mycket gott!

20130625-235701.jpg20130625-235712.jpg20130625-235725.jpg

/Elaine, retoriktränar en vd för hans seminarium i Almedalen om en vecka.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “En sommarkväll med Paul, Rana och Noél”


  1. Åh, jag såg just ett youtubeklipp med dig där du håller föredrag för en ganska stor publik. Wow vad du är skicklig, och rolig! Jag skrattade så jag grät när du illustrerade tonfallets betydelse för trovärdigheten. För att inte tala om det nervösa skrattet. Du framstår visserligen som väldigt kompetent i din blogg men jag hade ingen aning om att du är en sån stjärna på scen. Fantastiskt roligt att se, jag ska genast leta efter fler klipp! 🙂
    /Charlotta

Lämna en kommentar