Tacksamhetslistan


20130610-000626.jpg

Det är mycket som jag kan vara tacksam för känner jag. Så mycket fint som hände den gångna veckan. Jag är tacksam för:

Fajes fest dagen innan nationaldagen.

För att jag fick krama om och prata med Fransi som jag inte träffat sedan bröllopet. Att han inte var arg över att vi inte hade hörts utan att allt är cool, ”det är alltid cool Ella!”.
Att Bitte tog vår I-phone hets med lugn och inspirerade mig att släppa greppet och telefonen och börja greppa livet – detta utan att säga ett ord.❤

Att vi fick en helg på Havsvidden.

Att Matheo har börjat digga musik på riktigt.

Att jag äntligen får hålla en kurs i Pitch-retorik och den kommer bli grym!

Att Crille och Jossan erbjöd sig att vara barnvakt åt Matheo så Gustav och jag kan gå på dejt.

Att Matheo trivs så bra med Crille, Jossan och Vincent.❤

20130610-001427.jpg
Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Tacksamhetslistan”


 1. Petra - powerpingla i förorten skriver:

  Kul med pitch-retorik! Jag har genomlidit måååånga dåliga pitchar! Värsta var nog när killarna gled in ca 20 minuter för sent och skämtade bort det med att pitchen är ju egentligen bara för syns skull, gissa om de fick uppdraget? Eller den när företaget i fråga pitchade genom skuldbeläggning ”vi har ju lagt ner en massa tid och pengar på det här så ni är skyldiga att ge oss jobbet”… Jag tror att om många företag skulle ta halva representations-budgeten och lägga den på att förbättra sin kompetens när det gäller just presentationer och pitchar så skulle de bergis fördubbla antalet uppdrag! (Sett ur beställar-perspektivet iallafall)

 2. Annica skriver:

  Tacksam över några saker…

  *Mammagruppen jag är medlem i på facebook, som stöttar och finns där – både vad gäller tips och råd i barnuppfostran/omsorg men även när det gäller ens egna bekymmer och funderingar/ tankar och upplevelser.

  * Tacksam över att fått en sådan underbar dotter. På torsdag blir hon hela 10 veckor gammal, tänk vad tiden går och tänk vad tacksamt att kunna vara hemma och vara mammaledig.

  *Tacksam för att jag får upp ögonen för vilka som är ens sanna vänner…

 3. Liljan skriver:

  Sjukt fint med lockarna på Matheo 🙂

Lämna en kommentar