Att få en glimt av ens vänners allra bästa vänner


Hon är himla fin den där Linda Sundblad. Vilken röst och vilket hjärta hon har. Bara av att läsa det här blogginlägget så får man känslan av henne. Hon är Amandas allra närmsta och bästa vän.

20130610-004023.jpg

I helgen fick jag inte bara se Åland utan jag fick också se Amandas och Lindas vänskap. Sån himla fin vänskap, den påminner mycket om min och Danielas.

20130610-004937.jpg

När man känner varandra så väl att ord inte behövs och missuppfattningar sällan uppstår. Blir en arg så är det för att en fattar precis hur den andra tänkt och därför blir heligt förbannad. Och så blir en glad sådär från djupet av hjärtat för att en fattar precis hur enormt mycket kärlek som låg bakom den där tillsynes pyttelilla gesten. Deras vänskap önskar jag att alla hade. Jag är så glad att jag har den vänskapen. Jag är så glad för Daniela. Vi har gått igenom så mycket och ändå blir vi bara bättre och bättre vänner. Vi blev bästa vänner som tonåringar och nu är vi två kvinnor. Vi och vår vänskap har mognat. Jag undrar hur det kommer vara när vi är pensionärer…

Förmodligen helt underbart.

/Elaine, är väldigt förtjust i ordet ”en” framför ”man” för det påminner henne om hur hennes älskade farfar Arne pratade.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Att få en glimt av ens vänners allra bästa vänner”


 1. Rebecka skriver:

  Hej hopp! Jag ska sälja min tärneklänning och så tänkte jag på dig. Du letar efter en bröllopsklänning right? Jag vet inte hur du känner för blommigt men jag är hundra på att du skulle vara urläcker i den här modellen om inte annat! http://www.tradera.com/vacker-klanning-for-brollop-och-bal-i-sommar-auktion_301742_184448200. 🙂 Tack för en skön blogg!

 2. Lotta gray skriver:

  Elaine. Den där Amanda. Gud vad jag känner igen henne. Jobbade hon på svt? Tror jag hade mycke kontakt med henne nör jag var med i sommarpratarna i tv.
  Puss du härliga

 3. Sofie skriver:

  Åh Elaine, så typiskt att du skriver om vänskap, när jag sitter och är jätteledsen och besviken på den tjej som jag trodde var min bästa vän 🙁 Att det skulle göra så ont att bli sårad av en vän – det trodde jag inte!

 4. Daniela skriver:

  I love you

Lämna en kommentar