En härlig kväll på kajen och att hitta på berättelser om främlingar


20130602-211507.jpg

Gustav, jag och Matheo tog en lång promenad när familj och vänner hade gått. Jag fångade det här ögonblicket som jag tycker var himla fint på kajen. Fick mig att tänka puppy love även om de kanske bara var vänner. 🙂

Jag kände inte dom, men när de gled förbi med sina skateboards så hittade jag på deras story för mig själv. Jag har sett det göras på film och kan göra det i smyg när jag ser främlingar gå förbi. Kan ni också göra så när ni ser främlingar? Här är min påhittade story om dom:

De går gymnasiet ihop. Han är en lugn kille som trivs i en tillvaro med skön musik och sin skateboard, det behövs inte mer. Hon älskar sina vänner, och uppmärksamhet från många. Men nåt har hänt och nu vill hon helst av allt bara ha uppmärksamhet från honom, som hon är förälskad i, i hemlighet. Han tycker om henne men vet inte vad han känner. Allt flyter på och han har aldrig varit den analyserande typen. De är på väg att bli ihop men det är bara hon som vet det. Allt går enligt hennes plan. Snart kan hon lägga skateboarden på hyllan. När den där okända långa mulatten, som frågade om hon fick lägga upp bilden på sin blogg, har lämnat dem så kommer de hamna i en kyss mitt i utsikten. Han kommer bli förvånad och hon förväntansfull. De fattar varandras händer, tittar på utsikten och tänker men säger inget. Är vi ihop nu? Vad ska kompisarna i skolan säga? Kan inte det här ögonblicket vara för evigt? Hihi! ❤ Det är min påhittade story om skateboardparet.

/Elaine, blev plötsligt orolig för att de hittar hennes blogg och det i själva verket visar sig att de var syskon! Gah!

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “En härlig kväll på kajen och att hitta på berättelser om främlingar”


 1. Hej! Det var jag som satt på kajen haha, storyn stämmer ganska bra på hur det var för oss för två år sedan. Det var nämligen så det var och det var där vi var ungefär för två år sedan då vi inte visste om vi var vänner eller pm vi var kära. Nu har vi dock varit tilösammans i två år jag och Anton! Vi går i samma klass också! Du får jättegärna mejla orginalbilden till mig, andreahedenstedt@hotmail.com
  Tack för den fina historian!

 2. Johanna skriver:

  Älskar att tjejen / Andrea skrev! <3

 3. Ulrika skriver:

  Elaine! Skulle vilja rekommendera en blogg till dig http://pkmaffia.wordpress.com/ Den handlar om rasism och är hur intressant och klarsynt som helst. Hoppas du också tycker det!

 4. Emma Ulla skriver:

  Eller kanske två som är otrogna? Min pojkvän la upp en bild förr varav en tjej kontakta honom- ”Eh skulle du kunna ta bort bilden- är inte meningen att jag ska hålla honom i handen…”.

  En väldigt fin bild iallafall. Jag skulle också lagt upp den. 😉

 5. Tina skriver:

  Vilken vacker bild till ditt album Andrea 🙂
  Hoppas ni fortsätter vara kära länge 🙂

 6. Josse skriver:

  Haha, du är så himla skön!

 7. Stockholmsmamma skriver:

  Åh vilken härlig story. Jag får magpirr och tänker på min första kärlek i gymnasiet som var stor och tonårsdramatisk. Vi var jättekära i fyra år men fick aldrig till det ordentligt. Bara en massa sånadär himlastormande ögonblick när kyssen hänger i luften. På Djurgården, på kajen vid Slussen eller på en regnig brygga. Åh.

  http://barnistockholm.blogspot.se/

Lämna en kommentar